Στο “κάδρο” του ΟΦΗ ο Ιντζόγλου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο ΟΦΗ έχει στην λίστα του τον 30χρονο στόπερ τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά ο Νίκος Παπαδόπουλος, από την κοινή τους θητεία στον Ηρακλή.

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου, συμπλήρωσε τα 30 του τον περασμένο Μάρτη, προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του έχοντας παίξει σε 26 παιχνίδια με την φανέλα του Ηρακλή αποτελώντας έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του “Γηραιού”. Τον Ιντζόγλου, τον γνωρίζει αρκετά καλά ο Νίκος Παπαδόπουλος καθώς συνεργάστηκαν στον Ηρακλή και πανηγύρισαν μαζί την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Ο 30χρονος στόπερ (3/3/1987) έχει κάνει προσφυγή προκειμένου να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των επόμενων ημερών, και ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι έχει γίνει μαζί του μια πρώτη διερευνητική επαφή. Ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν συζήτησαν παραπάνω μιας και αφενός ο Ιντζόγλου περιμένει προτάσεις από Σούπερ Λιγκ μεριά και αφετέρου, από την πλευρά του ΟΦΗ, ήταν μια πρώτη διερευνητική επαφή που αφορούσε περισσότερο διερεύνηση των προθέσεων του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook