Κρίσιμη μέρα για τον ΟΦΗ

Από την σημερινή Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα μάθουμε πως θα πορευτεί η Κρητική ομάδα την νέα χρονιά και το αν θα παραμείνει στο τιμόνι της ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, όπου θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις τους αναφορικά με τη νέα χρονιά και θα προκύψει νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Βασικά θέματα της Γ.Σ. είναι, εκτός από την εκλογή νέας διοίκησης,και η προκήρυξη νέας αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, το ύψος της οποίας θα προσδιοριστεί από την Γ.Σ.

Στη νέα ΑΜΚ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν παλιοί και νέοι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει αναβολή της Γ.Σ. ενώ διαφορετικά μπορεί να πραγματοποιηθεί και να έχει άτυπο χαρακτήρα όπως οι προηγούμενες συναντήσεις.

Αναλυτικά η λίστα των βασικών μετόχων της ΠΑΕ OFH 1925:

Γιάννης Βάβουλας, Βασίλης Ζηδιανάκης, Αντώνης Καράτζης, Μανόλης Κουμαντάκη, Μιχάλης Μυλωνάκης , Μανόλης Ορφανάκης, Γιώργος Πλουμάκης, Γιάννης Πολεμαρχάκης , Παντελής Σαπουνάκης, Αντίπας Σηφάκης, Γιάννης Τσακαλάκης, Γιάννης Φασουλάς, Χριστίνα Χαλκιαδάκη, Μηνάς Χαλκιαδάκης , Γεώργιος Χατζάκης, Μανώλης Μανωλιδάκης, Καλλέργος Βουλγαράκης, Νίκος Συριγωνάκης, Γιάννης Κάββαλος ενώ στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 μετέχει εκ του νόμου ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ποσοστό 10%.

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook