Αυτό και άλλα… δύο

Με.. αγγαρεία μοιάζει το φινάλε του πρωταθλήματος για τον ΟΦΗ αφού η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου και η απογοήτευση από την μη επίτευξη του στόχου της ανόδου, μετατρέπει τα τρία τελευταία ματς σε αγώνες διαδικαστικού χαρακτήρα. 

Στον ΟΦΗ σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το θέμα της παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου με το… μυαλό να βρίσκεται ήδη στην επόμενη μέρα, όμως  η τρέχουσα σεζόν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Τρείς αγωνιστικές μένουν για να φύγει αυτή η.. υποχρέωση αφού πιο πού με αγγαρεία μοιάζει λόγω της έλλειψης βαθμολογικού κινήτρου. Η απογοήτευση είναι δεδομένη και το μόνο που έχει κάποιο ενδιαφέρον, πιο πολύ για λόγους πρεστίζ, είναι η διατήρηση τουλάχιστον της 4ης θέσης. 

Επιστροφή στις προπονήσεις τη Δευτέρα (22/5) για τους παίκτες του ΟΦΗ, μετά το ρεπό που τους έδωσε το Σαββατοκύριακο ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Η σκέψη του ΟΦΗ είναι στο παιχνίδι της Κυριακής (28/5) με τη Σπάρτη στο “Γεντί Κουλέ”, ενώ στις σκέψεις της τεχνική ηγεσίας, είναι και ένα φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη (24/5), κάτι που θα αποφασιστεί προσεχώς απο το προπονητικό επιτελείο.

Ο ΟΦΗ βλέπει πλέον τα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, με τη Σπάρτη, την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Αιγινιακό,παιχνίδια στα οποία ο στόχος είναι οι τρείς νίκες στους τρείς τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος της Football league.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook