Τώρα παίζουν… μπάλα οι Μέτοχοι

Το… Πινγκ Πονγκ μεταξύ Δ.Σ και Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη βδομάδα όταν και θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις με την αγωνία να “χτυπάει”… κόκκινο.

Το αγωνιστικό ενδιαφέρον έχει… ατονίσει αφού οι τελευταίες αγωνιστικές είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, συνεπώς όλα τα…  λεφτά (κυριολεκτικά και μεταφορικά) είναι οι αποφάσεις στο έξω αγωνιστικό επίπεδο.

Η νέα Μαραθώνια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ την περασμένη Δευτέρα, έφερε και πάλι τους Μετόχους προ των ευθυνών τους.

Όπως είχε γίνει και πριν δύο βδομάδες το… μπαλάκι ξανά πετάχτηκε στους Μετόχους, οι οποίοι έχουν και το.. καρπούζι και το… πεπόνι αλλά και το… μαχαίρι στην λήψη αποφάσεων.

Οι οικονομικές εκκρεμότητες, το μπάτζετ της νέας σεζόν, που θα κρίνει και εν πολλοίς την παραμονή στον πάγκο της ομάδας του Νίκου Παπαδόπουλου, βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και άπαντες περιμένουν τι θα γίνει την επόμενη βδομάδα στην συνάντηση των Μετόχων όπου αναμένονται αποφάσεις. 

Οι μέρες αυτές είναι σημαντικές με συναντήσεις και… ζυμώσεις  ενώ η αγωνία “χτυπάει” κόκκινο αφού περιμένουμε την γνωστοποίηση προθέσεων για την επόμενη μέρα της ομάδας μετά από μία σεζόν που εκ του αποτελέσματος κρίνεται αποτυχημένη.

Τώρα παίζουν … μπάλα οι Μέτοχοι, ειδικά από τη στιγμή που στο… γήπεδο, ο προγραμματισμένος για την προσεχή Κυριακή αγώνας με τον Πανθρακικό κατακυρώνεται υπέρ του ΟΦΗ χωρίς αγώνα αφού η ομάδα της Κομοτηνής έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. 

Μετά την φιλική νίκη με 4-1, επί του Γιούχτα, όπου ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει  παίκτες χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια του ΟΦΗ, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σήμερα και την Παρασκευή (19/5), ενώ το Σαββατοκύριακο (20-21/5) οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

Stoiximan.gr. Άμεση εξυπηρέτηση μέσω email/live chat/τηλεφωνου

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook