Αποφασισμένος, συσπειρωμένος και… πειθαρχημένος

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του ΟΦΗ έδωσε το παρών στην προπόνηση στο ΒΑΚ, και ζήτησε πειθαρχία από όλους στις αποφάσεις του προπονητή και όλοι μαζί, ως μία γροθιά, συνεχίζουν με στόχο την νίκη στο ματς με τον Αρη αλλά και… τρίποντα μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ είναι αποφασισμένος να κερδίσει το  ματς με τον  Αρη προσφέροντας χαρά στους… ξενερωμένους φιλάθλους του ενώ το θέμα της πειθαρχίας στις αποφάσεις του προπονητή, μετά και το κρούσμα απειθαρχίας με τον Μητρόπουλο, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. 

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του ΟΦΗ έδωσε το παρών στην προπόνηση της Τρίτης  στο ΒΑΚ, και ζήτησε αλλά και απαίτησε από όλους  να πειθαρχούν στις αποφάσεις του προπονητή.

Το μήνυμα στήριξης και συσπείρωσης ήταν σαφές και όλοι μαζί, ως μία γροθιά, συνεχίζουν με στόχο την νίκη στο Σαββατιάτικο ματς με τον Αρη αλλά και…νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League.

Παράλληλα υπήρξε δέσμευση οτι άμεσα θα τακτοποιηθούν οι όποιες οφειλές υπάρχουν.

Ο Ντέρεκ Μπόατεγκ γυμνάστηκε κανονικά, καθώς είναι καλύτερα μετά το χτύπημα που είχε στο κεφάλι, στην προπόνηση της Παρασκευής (5/5), με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Ετσι, ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Αρη, χωρίς τιμωρημένους και τραυματίες.

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook