Κρίσιμη για το μέλλον Γ.Σ των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Το… μπαλάκι που πέταξε το Δ.Σ της περασμένης βδομάδας βρίσκεται πλέον στα… χέρια των μετόχων, οι οποίοι σήμερα (19.00) θα καθορίσουν τις εξελίξεις για την… αυριανή μέρα της Κρητικής ομάδας.

Μπορεί το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League να ην έχει τελειώσει αλλά ο ΟΦΗ θα πρέπει να κοιτάξει την.. επόμενη μέρα και προς αυτή την κατεύθυνση μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της περασμένης βδομάδας, σειρά έχει η Γενική Συνέλεσυη των μετόχων της ΠΑΕ.Α

Αυτή θα γίνει σήμερα στις 19.00 στο “Γκάλαξι” όπου και θα συνζητηθούν όλα τα “καυτά” θέματα και θα μπουν οι κατευθυντήριες… γραμμές για το “αύριο” του ΟΦΗ.

Τα πάντα θα τεθούν επί τάπητος με τους μετόχους να βρίσκονται προ των ευθυνών του, πιάνοντας το… μπαλάκι που τους “ρίχτηκε” την περασμένη βδομάδα από τα μέλη του Δ.Σ.

Γι αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί άμεσα (λίγες μέρες μετά το Δ.Σ)  η Γ.Σ. του συλλόγου προκειμένου να παρθούν οριστικές αποφάσεις που αφορούν στα ζητήματα του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου αγωνιστικά και κυρίως στο οικονομικό κομμάτι..

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook