Παπαδόπουλος: «Αυτό είναι το όραμα μου για τον ΟΦΗ»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε με συγκίνηση αλλά και ρεαλισμό για τον ΟΦΗ της επόμενης ημέρας με αποτέλεσμα να κερδίσει την πλήρη αποδοχή των προτάσεων του από όλο το Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Με την ανακοίνωση που δόθηκε στην δημοσιότητα από την ΠΑΕ, το βράδυ της Τετάρτης, άνοιξε ο κύκλος συζητήσεων για την επόμενη ημέρα. Μια επόμενη ημέρα, όπου είναι ξεκάθαρο ότι στον ΟΦΗ περιλαμβάνουν την παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule, ο «Παπ» ήταν ξεκάθαρος στις προθέσεις του και αυτός ήταν και ένας σημαντικός λόγος για να δώσει το παρόν στο Δ.Σ. της Τετάρτης: Ότι και ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του στο τιμόνι του ΟΦΗ αρκεί να γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν από τους μετόχους της ΠΑΕ και η ομάδα να είναι πρωταγωνίστρια και τη νέα χρονιά.

«Πριν από αρκετά χρόνια, όταν ήμουν ποδοσφαιριστής στον ΟΦΗ, υπήρχε ένας επιχειρηματίας που χρηματοδοτούσε την ομάδα. Τώρα είστε πολύ περισσότεροι και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο σύλλογος» ήταν μια από τις πρώτες κουβέντες του Νίκου Παπαδόπουλου που συνέχισε, απευθυνόμενος στα μέλη του Δ.Σ.: «Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένας ΟΦΗ που δεν θα παρακαλάει εκείνος να έρθουν παίκτες στην ομάδα αλλά να παρακαλάνε εκείνοι να έρθουν».

Ο 45χρονος τεχνικός έδωσε πολύ μεγάλη βαρύτητα στην ανάγκη να βελτιωθούν οι υποδομές και να δοθεί βάρος στις ακαδημίες προκειμένου να αρχίσει ο ΟΦΗ να παράγει παίκτες και να μην δημιουργεί ομάδες από το μηδέν, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει βελτίωση των εγκαταστάσεων του ΟΦΗ και κυρίως να δοθεί μεγάλο βάρος στην αναβάθμιση του ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook