Κοιτάζει το επόμενο ματς αλλά και το… αύριο

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέπτυξε στο Δ.Σ της ΠΑΕ το πλάνο που θα πρέπει να κινηθεί ο ΟΦΗ την νέα σεζόν ενώ προετοιμάζει την ομάδα για το Σαββατιάτικο ματς στην Λαμία.

Η επόμενη… μέρα στον ΟΦΗ είναι το κυρίαρχο στοιχείο που απασχολεί αυτήν την εποχή τους ανθρώπους της  διοίκησης της ομάδας ενώ αγωνιστικά το επόμενο.. ματς είναι στην Λαμία το προσεχές Σάββατο (17.00).

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στο Δ.Σ της ΠΑΕ ανέπτυξε το πλάνο, στο οποίο κατά τη γνώμη του θα πρέπει να κινηθεί τη νέα περίοδο η Κρητική ομάδα και ανέλυσε τις σκέψεις και ουσιαστικά το όραμα, που έχει για τον ΟΦΗ αν και όλα  θα ξεκαθαρίσουν, μετά την Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, την οποία θα συγκαλέσει για την επόμενη εβδομάδα, το διοικητικό συμβούλιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι,  η προετοιμασία του ΟΦΗ κορυφώνεται για το παιχνίδι του Σαββάτου χωρίς σοβαρά προβλήματα.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (3/5) δεν έλαβε μέρος ο Αντώνης Μπουρσέλης, ο οποίος ένοιωσε ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί σήμερα.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας σε φουλ ρυθμούς.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ θα συνεχιστεί με προπονήσεις που θα γίνουν σήμερα και την Παρασκευή το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook