Μετά το… χειρουργείο η Λαμία

Μετά την “σφαγή” στο ματς με τον Απόλλωνα και το ρεπό της Πρωτομαγιάς, οι παίκτες του ΟΦΗ από σήμερα ξεκινάνε την προετοιμασία τους για τον Σαββατιάτικο αγώνα στην Λαμία..

Ρεπό έδωσε την Πρωτομαγιά στους παίκτες του ΟΦΗ, ο Νίκος Παπαδόπουλος και από σήμερα, Τρίτη (2/5), το πρωί θα επιστρέψουν στο γήπεδο, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους, για το παιχνίδι του Σαββάτου (6/5) στη Λαμία.

Την Κυριακή (30/4) το πρωί οι παίκτες του ΟΦΗ προπονήθηκαν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά υπο τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ήταν πολύ ικανοποιημένος απ την εικόνα των παικτών του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όπου υπήρξε διαιτητική “σφαγή” για αυτό και μετά το παιχνίδι τους αποκάλεσε “μάγκες”.

Το στίγμα της τεχνικής ηγεσία του ΟΦΗ, για τα τελευταία έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι ότι: «Δεν αλλάζει κάτι για μας. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι για την ομάδα, την ιστορία της , τον κόσμο και τους εαυτούς μας».

Δυο παίκτες του ΟΦΗ συμπλήρωσαν κάρτες στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Ο λόγος για τον Ανέστη Νάστο (7 κίτρινες κάρτες) και το Ντίνο Πάγκαλο (4 κίτρινες κάρτες). Σύμφωνα με την απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, ο Νάστος θα εκτίσει την ποινή στα παιχνίδια με Πανθρακικό και Σπάρτη, ενώ ο Πάγκαλος με τον Πανθρακικό.

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook