Επιβεβαιώθηκαν οι Κασσάνδρες…

Το έργο φέτος στο πρωτάθλημα – παρωδία της Stoiximan.gr Football League το έχουμε ξανάδει και όσοι πίστευαν οτι τα χειρότερα έρχονται στα ματς τριάδα – φωτιά που έχει ο ΟΦΗ έπεσαν μέσα από το… “Θεάρεστο” έργο του Παπαδόπουλου.

Τι να πεις και τι να αναφέρεις; Φέτος έχουμε δει να ισχύουν άλλοι κανονισμοί στο πρωτάθλημα Stoiximan.gr Football League.

Ένα ακόμα επεισόδιο του κακόγουστου έργου το είδαμε στο “Γεντί Κουλέ” στο ματς με τον Απόλλωνα με το πέναλτι – μούφα με το οποίο “απέδρασε” ο πρωτοπόρος (1-1) αλλά και την γενικότερη διαιτητική εύνοια που είχε στον αγώνα.

Δυστυχώς πριν από αυτά τα τρία ματς – φωτιά του ΟΦΗ, λέγαμε και γράφαμε οτι τα χειρότερα έρχονται και πέσαμε μέσα.

“Να δεις του σου έχω για μετά”, ανέφεραν οι… Κασσάνδρες που όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν αλλά φάνηκε οτι απροκάλυπτα και με το “έτσι θέλω” κάποιοι θέλουν να… πετάξουν ομάδες με… υγεία όπως ο ΟΦΗ από το… κάδρο.

Είναι πολύ μικροί όμως και… πλανώνται πλάνην οικτράν αν πιστεύουν οτι έτσι θα μπορέσουν να εκτοπίσουν ένα μέγεθος όπως του ΟΦΗ.

Τώρα ακολουθεί το επόμενο Σάββατο το ματς με την Λαμία, όπου είναι το αγαπημένο και “εκλεκτό” παιδί των φετινών… “Μαστερ Σεφ”.

Άντε να βρεις κουράγιο να προετοιμαστείς….

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook