“Zεσταίνεται” ο κόσμος για τα ντέρμπι…

Η διοίκηση του ΟΦΗ έριξε τις τιμές των εισιτηρίων για το ματς με τον Αχαρναϊκό με στόχο να… προθερμανθεί ο κόσμος εν όψει των αγώνων με Απόλλωνα και Αρη που ακολουθούν στο Ηράκλειο.

Τα ματς “φωτιά” έρχονται για τον ΟΦΗ που είναι αποφασισμένος να προσφέρει νίκες και χαρά στους φίλους του.

Η διοίκηση…. ποντάρει στην βοηθεία των φιλάθλων και προς αυτή την κατεύθυνση έγινε η κίνηση να μειώσει τις τιμές για το Κυριακάτικο ματς που είναι “πρόβα” για τα ντέρμπι που ακολουθούν στο Ηράκλειο με Απόλλωνα (29/4) και Αρη (13/5).

Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι ΟΦΗ-Αχαρναικός, θα είναι 5 ευρώ για τις θύρες 1,4,5 και 10 ευρώ για τις θύρες 2,3,7,8.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου κορυφώνει την προετοιμασία του, για το παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής με νέα προπόνηση που θα γίνει σήμερα, Πέμπτη, το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ενώ η προπόνηση της Παρασκευής, αλλά πιθανότατα και αυτή του Σαββάτου, θα γίνουν στο “Γεντί Κουλέ”.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (19/4), που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες με εξαίρεση τον τραυματία Φαζό, αλλά και τον Κοιλιάρα, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook