Μην σταματάς να τους νικάς…

Ο ΟΦΗ είναι ΟΦΗ και γι΄αυτό θα πρέπει να στοχεύει στην νίκη σε κάθε ματς και στο τέλος θα κάνει ταμείο κάνοντας τον απολογισμό με την συνείδησή του… ήσυχη.

Το Πάσχα πέρασε αλλά το νικηφόρο σερί του ΟΦΗ θα πρέπει να συνεχιστεί. Το “5 στα 5”, θα επιδιώξει στο Κυριακάτικο ματς με τον Αχαρναϊκό στο “Γεντί Κουλέ”, να γίνει “6 στα 6”, πράγμα που θα σημαίνει οτι θα έχει πετυχει την 11η νίκη του στα 12 τελευταία ματς.

Με νίκες θα πρέπει να ορευτεί και στην συνέχεια με τους πρωτοπόρους, για να τους πλησιάσει και να “κλείσει” στόματα ενώ στο τέλος που θα κάνει “ταμείο” θα έχει ήσυχη την συνείδησή του οτι έχει κάνει το… χρέος του.

Με προπόνηση που έγινε την Τρίτη (18/4) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (23/4, 4μμ).

Οι Μπόατεγκ και Μητρόπουλος, που είχαν λάβει μια έξτρα ημέρα άδειας από το Νίκο Παπαδόπουλο, επέστρεψαν κανονικά και έλαβαν μέρος στην προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ήταν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Κόντρα στον Αχαρναικό, ο Νίκος Παπαδόπουλος, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μητρόπουλο και Μάνο, στον τραυματία Φαζό και τον ανέτοιμο Κοιλιάρα.

Επιστρέφουν όμως στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας οι Μιλοσάβλιεφ και Αντουκόρ, που εξέτισαν την ποινή τους.

Νέα προπόνηση θα γίνει σημερα, Τετάρτη (19/4) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικο κέντρο.

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoixim

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook