Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και μετά το Πάσχα

Ο ΟΦΗ θα επιδιώξει στο Κυριακάτικο ματς με τον Αχαρναϊκό στο “Γεντί Κουλέ” να διευρύνει το σερί νικών στις έξι, και να πετύχει την 11η νίκη του στα 12 τελευταία ματς.

Το 4ημερο ρεπό ανήκει στο παρελθόν και την Δευτέρα του Πάσχα οι παίκτες του ΟΦΗ, επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής (23/4, 4μμ) με τον Αχαρναικό, στο “Γεντί Κουλέ”.

Μια παραπάνω μέρα άδεια είχαν πάρει απο την τεχνική ηγεσία ο Ντέρεκ Μπόατεγκ και ο Παύλος Μητρόπουλος, οι οποίοι απο σήμερα, Τρίτη (18/4, θα είναι στην διάθεση της ομάδας.

Ο Μητρόπουλος, όπως και ο Μάνος, έχουν δηλωθεί απο την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, να εκτίσουν την ποινή τους, λόγω καρτών, στο παιχνίδι με τον Αχαρναικό, οπότε δεν είναι στο πλάνο για το προσεχές παιχνίδι.

Ο Μιλοσάβλιεφ και ο Αντουκόρ, επιστρέφουν στην διάθεση της ομάδας, καθώς δεν αγωνίστηκαν λόγω  καρτών, στις Σέρρες και εξέτισαν την ποινή τους.

Το προπονητικό πρόγραμμα της εβδομάδας για τον ΟΦΗ, περιλαμβάνει προπονήσεις που θα γίνονται το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook