Να το χαρεί και να το ευχαριστηθούν και οι φίλαθλοί του…

Ο ΟΦΗ θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα το προσεχές Σάββατο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα (15.00) αλλά και να προσφέρει μία καλή εμφάνιση στους φίλους του που τον στηρίζουν σε κάθε ματς.

Ο ΟΦΗ θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του στα τέσσερα ματς το προσεχές Σάββατο (15.00) στο εντός έδρας ματς με τον Αγροτικό Αστέρα.

Στόχος του ΟΦΗ, εκτός από το τρίποντο, είναι να ευχαριστήσει με μία καλή εμφάνισή του τους φιλάθλους του, που βρίσκονται κάθε Κυριακή στο μετερίζι τους.

Στο «Γεντί Κουλέ» έγινε η προπόνηση της Τετάρτης ενώ η σημερινή προπόνηση θα γίνει το πρωί (11 π.μ.) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το ατομικό τους πρόγραμμα, συνέχισαν οι Βουό (είναι και τιμωρημένος), αλλά και ο Κοιλιάρας, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση του Σαββάτου, όπως και ο Μανώλης Φαζός, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα κάνει επέμβαση, μετά τη ρήξη στον πρόσθιο χιαστό, που υπέστη.

Εντωμεταξύ, σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια του αγώνα, τα οποία τιμώνται 10 και 15 ευρώ.

Στις θύρες 1,4,5 κοστίζουν 10 ευρώ. Και στις θύρες 2,3,7,8 15 ευρώ.

Εισιτήρια διατίθενται καθημερινά απο τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoixim

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook