Επανεμφάνιση Σηφάκη στο ΒΑΚ

Πολυπληθής ήταν η παρουσία των μετόχων του ΟΦΗ που βρέθηκαν στο ΒΑΚ μιλώντας στους παίκτες και τους ζήτησαν να προσπαθήσουν μέχρι και το… τελευταίο λεπτό. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Κάτι που είχε αποφασιστεί από το βράδυ της Πέμπτης, έγινε πράξη (έστω και με μεγάλη καθυστέρηση) το μεσημέρι της Πέμπτης όπου βρέθηκαν στην προπόνηση μαζικά αρκετοί από τους μετόχους της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, στο «Βαρδινογιάννειο» βρέθηκαν οι Αντίπας Σηφάκης, Μανώλης Κουμαντάκης, Μιχάλης Μυλωνάκης, Νίκος Συριγωνάκης, Δημήτρης Καλαϊτζάκης και Μανώλης Ορφανάκης ενώ για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να είναι παρόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Πολεμαρχάκης. Παρόντες στην συζήτηση ήταν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Νίκος Παπαδόπουλος αλλά και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Κώστας Ζερβάκης.

Η συζήτηση στράφηκε γύρω από το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό δεν είχε συμβεί αυτό με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να υποστηρίζουν ότι δεν είχαν την υποστήριξη που έπρεπε να έχουν – και δεν αφορά το οικονομικό κομμάτι. Ένας εξ’ αυτών που πήραν τον λόγο και μίλησαν ήταν ο Αντίπας Σηφάκης. Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ αρχικά αναφέρθηκε και στα οικονομικά ζητήματα (καθώς είχε δημιουργηθεί ένα… σούσουρο γύρω από αυτήν την ιστορία) που αφορούν τον σύλλογο τονίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ότι «δεν πρέπει να έχετε κανένα άγχος για τα οικονομικά θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ. Όπως είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας μέχρι τώρα, θα είμαστε έτσι και στην συνέχεια και μέχρι το τέλος της χρονιάς. Εμείς θέλουμε να είστε προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις σας μέσα στο γήπεδο και σας πιστεύουμε όλοι ότι μπορείτε να πάρετε όχι μόνο την τρίτη θέση αλλά και την δεύτερη» ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και τα λόγια του Μανώλη Κουμαντάκη.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Ντέρεκ Μπόατενγκ και Ηλίας Κώτσιος. Ο Γκανέζος μπορεί να βρίσκεται στον ΟΦΗ για δύο μήνες μόλις αλλά γνωρίζει καλά τον σύλλογο. «Σας θέλουμε δίπλα μας και να γνωρίζουμε ότι μας στηρίζετε. Δεν φτάνει να είστε μόνο εντάξει στις υποχρεώσεις σας απέναντι μας αλλά θέλουμε και την ηθική σας στήριξη».

Στην συνέχεια, μίλησε ο αρχηγός του ΟΦΗ Ηλίας Κώτσιος που και εκείνος στάθηκε περισσότερο στην ηθική υποστήριξη και λιγότερο στην οικονομική: «Δεν θέλουμε να αγχώνεστε για τα οικονομικά ζητήματα της ομάδας αλλά εμείς θέλουμε να γνωρίζουμε ότι είστε δίπλα μας και μας στηρίζετε όσο περισσότερο μπορείτε».

πηγή – φώτο: ofi1925.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook