Την Κυριακή θα μάθουμε αν ‘πιάσαν τόπο οι… “μπαλωθιές” του Παπαδόπουλου

Στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο την προσεχή Κυριακή θα μάθουμε αν… ίδρωσαν τα… αυτιά των “αδιάφορων”, αφού είναι σαφές οτι η… άμμος στην κλεψύδρα τους έχει.. ελαχιστοποιηθεί.

Οι… κανονιές του Νίκου Παπαδόπουλου μετά το ματς με την Καλλιθέα την περασμένη Κυριακή ήταν ηχηρές και μένει να δούμε στην πράξη (στο γήπεδο) αν απευθύνθηκαν σε… ευήκοα ώτα.

Τα… ψέμματα τελειώσαν και το σύνθημα είναι.. “Ανοχή τέλος”. Λογικά θα τους δοθεί ακόμα μία (τελευταία) ευκαιρία και αν δείξουν μαχητικότητα και πάθος τότε θα έχουν πιάσει τόπο οι… μπαλωθιές του Βορειοελλαδίτη τεχνικού αλλιώς θα δούμε τον ΟΦΗ να συνεχίζει με μείον κάποιους παίκτες.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο (Κυριακή 2/4, 3μμ) θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει σήμερα, Τετάρτη (29/3), το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στην προπόνηση της Τρίτης (28/3), ο Γιάννης Κοιλιάρας ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος και όλα δείχνουν ότι μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς.

Το πρόγραμμα, ακολούθησαν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook