Με την ψυχολογία στα… τάρταρα

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει σήμερα την μίνι προετοιμασία του για το ματς της Τετάρτης με τον Α.Ο.Χ στα Περβόλια, με έντονους τους… τριγμούς που προκάλεσε η ήττα από τα Τρίκαλα και τον κόσμο να περιμένει με ενδιαφέρον το “τι μέλλει γενέσθαι” .

Το μυαλό μόνο στο ματς με τον Α.Ο.Χανιά δεν έχουν στον ΟΦΗ μετά τα όσα έγιναν και ακολούθησαν στο ματς με τα Τρίκαλα (0-1).

Η σχεδόν βέβαιη απώλεια του στόχου της ανόδου, η απογοήτευση του κόσμου αλλά και όλων στην ομάδα, η παραίτηση Πολεμαρχάκη μετά τις ακραίες αντιδράσεις κάποιων οπαδών έχουν… απλώσει ένα πέπλο αγωνίας αλλά και αβεβαιότητας για την συνέχεια, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδοαφέρον.

Η ψυχολογία είναι στο.. ναδίρ αλλά ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να ψάξει να βρεί λύσεις, ώστε να μην τον πάρει η… κάτω βόλτα.

Την Τετάρτη υπάρχει το ματς με τον Α.Ο.Χ ενώ την Κυριακή ο αγώνας με την Καλλιθέα στο “Γεντί Κουλέ”.

Ο Ντέρεκ Μπόατεγκ ανέβασε στροφές στην προπόνηση της Δευτέρας (20/3) και έχει σημαντικές πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι της Τετάρτης (22/3, 16.00) με τον Α.Ο. Χανιά στα Περβόλια.

Ο ΟΦΗ με προπόνηση που θα γίνει σήμερα, Τρίτη, το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι.

Αμέσως μετά την προπόνηση, ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα βγάλει αποστολή, η οποία το απόγευμα της Τρίτης θα αναχωρήσει για τα Χανιά και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.

Με απόφαση της τεχνικής ηγεσία ο Βουό, που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα (24η αγωνιστική)

Ενώ ο Βαλλιάνος, που επίσης συμπλήρωσε κάρτες επιλέχθηκε να εκτίσει με τον Παναιγιάλειο (25η αγωνιστική).

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook