Η στοχοπροσήλωση στο ματς με τα Τρίκαλα

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι από το… κουκούλωμα που πάει να γίνει σκανδαλωδώς για την υπόθεση της Λαμίας, και να βροντοφωνάξουν προς πάσα κατεύθυνση οτι είναι “πολύ σκληροί για να πεθάνουν”.

Ο ΟΦΗ δεν θα αφήσει να περάσει στο… ντούκου αυτό που πάει να γίνει με την υπόθεση της Λαμίας, και είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα μέχρι να δικαιωθεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχει αποπροσανατολισμός, αφού η ομάδα βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι και στοχεύει στο  “6 στα 6” στο Σαββατιάτικο ματς με τα Τρίκαλα στο Ηράκλειο.

Οι παίκτες θέλουν να περάσουν και αυτοί το δικό τους μήνυμα προς όλους οτι θα το παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως, αν και ξέρουν οτι έχουν ένα… βουνό να ανέβουν.

Ο Βουό ακολούθησε μέρος της προπόνησης που έγινε την Τετάρτη (15/3) στο ΒΑΚ και οι πιθανότητες να βρίσκεται στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου στο παιχνίδι του Σαββάτου αυξήθηκαν σημαντικά.

Στην σημερινή προπόνηση, θα δοκιμάσει να μπεί στο κανονικό πρόγραμμα και ο Μιλοσάβλιεφ, για τον οποίο επίσης υπάρχουν ελπίδες να αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ακολουθεί ο Κοιλιάρας, ο oποίος δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Ο ΟΦΗ θα κορυφώσει την προετοιμασία του για το επόμενο παιχνίδι, με προπόνηση που θα γίνει σήμερα, Πέμπτη (16/3) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, η τελευταία προπόνηση θα γίνει την Παρασκευή (17/3) το πρωί στο “Γεντί Κουλέ”, αν δεν βρέχει.

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής, ο τεχνικός του ΟΦΗ, θα επιλέξει την αποστολή, για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook