Θέλει να γίνει ΟΦΗ… “4 Χ 4”

Το καλό… “τρίτωσε” στο ματς με τον Κισσαμικό (2-0) για τον ΟΦΗ, που πλέον “ψάχνει” την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του την προσεχή Κυριακή στην Μυτιλήνη κόντρα στην εκ των ουραγών Καλλονή, που του είχε κόψει δύο σημαντικούς βαθμούς στον πρώτο γύρο στο Ηράκλειο.

“Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο” και έτσι θα πορευτεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ… που μετά την νίκη του με 2-0 επί του Κισσαμικού, που ήταν η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα,θα επιδιώξει να τις κάνει τέσσερις στο ματς της 19η αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει ήδη ξεχάσει την νίκη επί της Χανιώτικης ομάδας και στρέφει την προσοχή της στο ματς της προσεχούς Κυριακής στην Μυτιλήνη, κόντρα στην Καλλονή, που κάτι της χρωστάει αφού του είχε… στερήσει δύο πολύτιμους βαθμούς στο ματς του πρώτου γύρου στο Ηράκλειο (2-2). 

Ο ΟΦΗ είναι μόνος στην 4η θέση αλλά ξεκάθαρος στόχος είναι η είσοδός του στην προνομιούχο δυάδα ενώ υπάρχουν ακόμα πολλά ματς όπου αν συνεχίσει να είναι… κυνικός και ουσιαστικός, όλα μπορούν να γίνουν.

Το βάρος από σήμερα θα πέσει στους τραυματίες Βουό και Μιλοσάβλιεφ ενώ ετοιμοπόλεμος είναι ο Ογκμποε. Από τον αγώνα με τον Κισσαμικό τραυματίας αποχώρησε και ο Μάνος. 

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook