«Όχι» του Παπαδόπουλου στον Αστέρα Τρίπολης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο Αστέρας Τρίπολης έκανε κρούση στο Νίκο Παπαδόπουλο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία με τον τελευταίο να λέει «όχι» δείχνοντας την πίστη του και την αγάπη του στον σύλλογο.

Το δέσιμο του «Παπ» με τον ΟΦΗ δεν έγινε γνωστό τώρα αφού όλοι γνωρίζουν την αγάπη του για τον σύλλογο έχοντας φορέσει την φανέλα με την ασπίδα για 10 ολόκληρα χρόνια. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και τώρα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule το στόρι έχει ως εξής: Άνθρωπος του Αστέρα Τρίπολης επικοινώνησε με τον Γιάννη Πολεμαρχάκη ζητώντας του την άδεια να μιλήσει με το Νίκο Παπαδόπουλο αλλά και στον ίδιο τον ΟΦΗ να λύσει το συμβόλαιο του, εφόσον συμφωνούσε ο Παπαδόπουλος, για να πάει στην Τρίπολη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε αρνητικά στην κρούση του Αστέρα Τρίπολης ενώ παράλληλα υπήρξε και επικοινωνία με τον ίδιο τον Παπαδόπουλο προτείνοντας του να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας με πολύ περισσότερα χρήματα από την τωρινή συμφωνία του με τον ΟΦΗ. Ο 45χρονος τεχνικός απάντησε αρνητικά λέγοντας ένα μεγαλοπρεπές «όχι» τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να αφήσει τον ΟΦΗ και όχι μόνο για συναισθηματικούς λόγους αλλά και επειδή πιστεύει πολύ στην προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα.

Αυτή η ιστορία έμεινε μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και εκτυλίχθηκε στις αρχές της εβδομάδας με τον «Παπ» να δείχνει για ακόμα μια φορά, την αγάπη του και την αφοσίωση του στον σύλλογο με τον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook