Φοιρός στον Athletic Radio 104,2 για τον χθεσινό ΟΦΗ και την μάχη της ανόδου!

Ο Γιώργος Φοιρός παρακολούθησε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αιγινιακό και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και το Νίκο Μαρκάκη εξέφρασε την άποψη του λέγοντας ότι “δεν έχει χαθεί τίποτα. Λαμία και Απόλλωνας δεν είναι και ομαδάρες, το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Φοιρός στον Athletic Radio 104,2

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αιγινιακό: “Ήταν τέτοιος ο αγωνιστικός χώρος που οι ομάδες δεν μπορούσαν να παίξουν. Οι ομάδες δεν μπορούσαν να οργανωθούν και ο ποδοσφαιριστής έπρεπε να προσπαθήσει πολύ για να πάρει την μπάλα όταν την είχε στην κατοχή του”.

Για τα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο ΟΦΗ: “Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, ο Αιγινιακός το φοβήθηκε το παιχνίδι και γύρισε πίσω. Ήταν πολύ καλός ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού και στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η εικόνα του αγώνα. Ο Αιγινιακός δεν είχε να χάσει τίποτα, πίεσε και ο ΟΦΗ δυσκολεύτηκε αρκετά. Τα πράγματα άλλαξαν και δημιούργησε κάποιες καταστάσεις με κορυφαία ευκαιρία το δοκάρι. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι όμως ήταν μια σπουδαία νίκη γιατί ο Αιγινιακός είναι πολύ δυνατός μέσα στην έδρα του. Ο ΟΦΗ μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ, τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο τέλος και πιστεύω ότι ήταν δίκαιη η νίκη του”.

Για το τι του έκανε εντύπωση από τον ΟΦΗ: “Είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο παρότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός. Προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο όμως να ξέρετε πως σε αυτά τα παιχνίδια δεν μετράει η εικόνα που παρουσιάζεις αλλά το τελικό αποτέλεσμα. Κοιτάξτε και τον Άρη. Ο ΟΦΗ έχει αρκετούς καλούς παίκτες, ο Μπόατενγκ ήταν καλός όπως και ο Χαντί. Το πάλεψε ο Βουό όπως και πολύ καλός παίκτης είναι ο Μιλοσάβλιεβ. Είναι μια δύσκολη κατηγορία και δεν πρέπει να επαναπαύεσαι σε καμία περίπτωση”.

Για την πίεση στην οποία αναφέρθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος: “Αυτό που είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι κάτι που έχει μεγάλη σημασία. Όταν κερδίζεις 1-0, οπισθοχωρείς χωρίς να το θέλεις γιατί φοβάσαι μην δεχτείς γκολ και χάσεις το προβάδισμα. Είναι δύσκολη κατηγορία, μπορείς να χάσεις ακόμα και μέσα στο γήπεδο σου από ομάδα που δεν το περιμένεις”.

Για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΟΦΗ εντός και εκτός έδρας: “Πάντα είναι καλύτερος μέσα στο γήπεδο του. Εκτός έδρας αλλάζει η εικόνα τους. Οι ομάδες πρέπει να εκμεταλλεύονται την έδρα τους και ότι μπορεί να μαζέψει εκτός”.

Για το φετινό πρωτάθλημα: “Έχουμε την εκκρεμότητα της Λαμίας και μένει να δούμε τι θα γίνει με αυτό. Τα παιχνίδια είναι πολλά και το πρωτάθλημα έχει μεγάλο και δύσκολο δρόμο. Δεν είναι οι ομαδάρες που ξεχωρίζουν. Θυμηθείτε τον Άρη που κέρδιζε 0-2 τον Απόλλωνα, όσο ήταν με 11 παίκτες. Έχασε πέναλτι με την Λαμία και δεν του έδωσαν δύο ακόμα. Για μια φάση μπορείς να μείνεις πίσω. Και ο ΟΦΗ έχασε από μια κλωστή το παιχνίδι με την Λαμία. Πιστεύω ότι δεν έχει χαθεί τίποτα τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για τον Άρη. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα”.

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι ομάδες για να πάρουν την άνοδο: “Οι ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν πρέπει να έχουν στην σύνθεση τους αρκετούς παίκτες που είναι “ψημένοι” με την κατηγορία. Δεν είναι ότι καλύτερο να πάρεις παίκτες που παίζουν στην Σούπερ Λιγκ. Πρέπει να έχεις 3-4 παίκτες που να κάνουν την διαφορά και όλοι οι υπόλοιποι να είναι συνδυασμένοι με την κατηγορία, να μπορούν να κάνουν ένα τάκλιν σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο”.

Για την πορεία του Άρη: “Πιστεύαμε ότι κάτι θα άλλαζε, δεν βελτιωνόταν αυτό το πράγμα. Όλα είναι θέμα επιλογών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook