Προβληματισμός ναι, απογοήτευση όχι

Αλίμονο αν πάρει από τώρα η… κάτω βόλτα τον ΟΦΗ, που θα πρέπει να σηκώσει το… κεφάλι και να δείξει το… dna του, ώστε ακόμα και να… αποτύχει να το εχει κάνει υπερήφανος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος το αποτύπωσε γλαφυρά αλλά ήταν όλο το… ζουμί: “Δεν τα παρατάμε. Είμαστε ΟΦΗ”. Δύο προτάσεις που περικλείουν τα πάντα…

Τα  αποτελέσματα δεν είναι θετικά έως τώρα αλλά στα… πόδια των παικτών του είναι να… εμφανιστεί στο πρωτάθλημα και να κυνηγήσει την άνοδο μέχρι τελικής πτώσεως.

Δεν θα πρέπει να απογοητευτεί περαιτέρω και να τον.. πάρει η κάτω βόλτα γιατί έχει… βαριά φανέλα και δεν του αρμόζει η μιζέρια αλλά και να πετάξει… λευκή πετσέτα από τώρα.

Βέβαια πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, για να γυρίσει ο… “ήλιος θέλει δουλειά πολλή”, αλλά και να χάσουν πλέον βαθμούς και οι… από πάνω και φυσικά ο ίδιος να παίρνει τρίποντα μέσα – έξω. Δύσκολο ναι, ακατόρθωτο όχι αρκεί να γίνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΦΗ.

Στα θετικά την προπόνησης της Δευτέρας (13/2) ήταν το ότι ο Πάτρικ Βουό, ακολούθησε μέρος του προγράμματος, δίχως να νοιώσει ενοχλήσεις και αυτό αποτελεί θετική ένδειξη για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Αναγέννηση Καρδίτσας (19/2, 3μμ) στο “Γεντί Κουλέ”.

Με εξαίρεση τον τραυματία Γιάννη Κοιλιάρα, όλοι οι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Με προπόνηση που θα γίνει σήμερα, Τρίτη (14/2), το πρωί στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ θα σνεχίσει την προετοιμασία του.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook