Μηνάς Χαλκιαδάκης: «Να ξαναγίνει μεγάλος ο ΟΦΗ με τα δικά του παιδιά»

Για ακόμα μια φορά ο Μηνάς Χαλκιαδάκης και οι επιχειρήσεις του στέκονται αρωγοί του ΟΦΗ καθώς αποτελεί τον μεγάλο χορηγό των τμημάτων υποδομής. «Νιώθω τυχερός που έζησα τον ΟΦΗ με παίκτες από την Κρήτη» τόνισε μεταξύ άλλων ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Ακαδημίας του ΟΦΗ

Για τον επιχειρηματία και άνθρωπο πάνω απ’ όλα κ. Μηνά Χαλκιαδάκη δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Οι πράξεις του απλά φτάνουν για να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο που είναι όσο κανείς άλλος κοντά στην τοπική κοινωνία, τη νεολαία και κατ’ επέκταση και τον αθλητισμό της Κρήτης.

Τα Super Market Χαλκιαδάκης αποτελούν φέτος βασικό πυλώνα στήριξης και ανάπτυξης του μέλλοντος του ΟΦΗ! Είναι ο μέγας χορηγός και υποστηρικτής της Ακαδημίας, βοηθώντας ενεργά και ουσιαστικά την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στο ΒΑΚ για την αναγέννηση των τμημάτων υποδομής. Αδιαμφισβήτητα η ανάπτυξη της Ακαδημίας του ΟΦΗ περνάει από τα Super Market Χαλκιαδάκης.

Ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης για την υποστήριξή του κ. Μηνά Χαλκιαδάκη στην Ακαδημία αλλά πάνω απ’ όλα για το φίλαθλο πνεύμα του προς τον ΟΦΗ, παιδιά από τα τμήματα υποδομής, συνοδευόμενα από τον τεχνικό διευθυντή Θανάση Κολιτσιδάκη και τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, Βασίλη Μαραγκάκη, επισκέφτηκαν σήμερα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας «Χαλκιαδάκη».

Εκεί πρόσφεραν στον κ. Μηνά Χαλκιαδάκη μία φανέλα της Ακαδημίας με το κλίμα προς την αντιπροσωπεία του ΟΦΗ να είναι άκρως φιλόξενο και ζεστό, ενώ οι όμορφες στιγμές αποτυπώθηκαν σε φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Ο κ. Χαλκιαδάκης ενθουσιάστηκε με την παρουσία των νέων παιδιών, ντυμένα στα χρώματα του ΟΦΗ και είπε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι κάποια στιγμή να δούμε πολλά παιδιά από την Ακαδημία να αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα του ΟΦΗ. Να ξαναγίνει ο ΟΦΗ μεγάλος με τα δικά του παιδιά. Εγώ νιώθω τυχερός που έζησα στο παρελθόν τέτοιες εποχές, που έπαιζαν στον ΟΦΗ πολλοί παίκτες από την Κρήτη».

Ο κ. Μαραγκάκης από την πλευρά της Ακαδημίας, του ζήτησε να βοηθήσει και ο ίδιος προς αυτή την κατεύθυνση, αφού μην ξεχνάμε ότι ο κ. Χαλκιαδάκης είναι βασικός μέτοχος στην ΠΑΕ ΟΦΗ και εκείνος υποσχέθηκε ότι θα το κάνει.

Στη συνέχεια έδωσε δώρο μπάλες στα παιδιά της Ακαδημίας και η αντιπροσωπεία του ΟΦΗ αναχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις, προσκαλώντας τον κ. Χαλκιαδάκη να βρεθεί στο ΒΑΚ και να παρακολουθήσει τις προπονήσεις και τους αγώνες της Ακαδημίας…

ΜΗΝΑ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook