Ο ΟΦΗ πάει σε “τελικό” και το ξέρουν

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Σπάρτης όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για να συνεχίσει να ελπίζει.

H oμάδα αναχωρεί σήμερα για την Λακωνία προκειμένου να βρίσκεται μια ήμερα νωρίτερα στην Σπάρτη ώστε να προσαρμοστεί ανάλογα στις απαιτήσεις της αναμέτρησης. Είναι γεγονός ότι πλέον, όπως έχουν εξελιχθεί, τα πράγματα στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στην Σπάρτη. Όλοι εντός της ομάδας γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν “τελικό” και αυτό είναι κάτι που το έχει περάσει ο Νίκος Παπαδόπουλος στους παίκτες του και μένει να το δείξουν εκείνοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παπαδόπουλος έχει περάσει στους παίκτες του την πίστη για την αντεπίθεση της ομάδας και απομένουν ακόμα 20 αγωνιστικές. Κατά συνέπεια, δεν γίνεται να έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Ο ΟΦΗ χρειάζεται να δείξει χαρακτήρα και πυγμή στην Σπάρτη προκειμένου να ξεχωρίσει από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Και από το ξεκίνημα θα φανεί το πως η ομάδα θα μπορέσει να φύγει νικήτρια από την πρωτεύουσα της Λακωνίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook