This is SPARTA….

Από δω και πέρα ο ΟΦΗ θα πρέπει “να μασάει σίδερα”, αρχής γενομένης από τον αγώνα τις 11/2 στην Σπάρτη, από τον οποίο η Κρητική ομάδα θέλει να ξεκινήσει την βαθμολογική της αντεπίθεση.

Τα… ψέμματα τελείωσαν και ο…. “μαλθακός” και “αναιμικός” σε κάποια ματς ΟΦΗ θα πρέπει να αποτελέσει παρελθόν και παράδειγμα προς αποφυγή.

Πλέον κάθε ματς… “καίει” και αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει άπαντες στο στρατοπεδο της Κρητικής ομάδας. Τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει και γι΄αυτό θα πρέπει οι παίκτες του ΟΦΗ να μπαίνουν στο γήπεδο με το… “μαχαίρι στα δόντια”.

Επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του ΟΦΗ, είναι το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην Σπάρτη, καθώς το παιχνίδι με τον Πανθρακικό που ήταν προγραμματισμένο την Κυριακή (5/2) για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football league, δεν θα γίνει, απο τη στιγμή που η ομάδα της Κομοτηνής αποχώρησε.

“Τhis is Sparta”, είναι το σύνθημα για τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής, όπου θα γίνει σε περίπου δέκα μέρες.

Ο ΟΦΗ θέλει από αυτό το ματς να ξεκινήσει την βαθμολογική του αντεπίθεση και να “χτίσει” νικηφόρο σερί που θα τον φέρει στην προνομιούχο δυάδα.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook