Πουρτουλίδης: “Πιστεύω πολύ στον ΟΦΗ”

Ο Νίκος Πουρτουλίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ και ήταν αποκαλυπτικός. “Ο εύκολος δρόμος θα ήταν να μείνω στον Απόλλωνα αλλά σημασία έχει να είσαι εκεί που γουστάρεις να είσαι” τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Πουρτουλίδης στον Athletic Radio 104,2

Για το αν περίμενε να γίνει η μεταγραφή μέσα στην τελευταία ημέρα: “Στο πρόγραμμα δεν υπάρχει γιατί η δική μας ζωή έχει αρκετά αναπάντεχα πράγματα. Προχωράς και σημασία έχει να είσαι καλά και να είσαι εκεί που γουστάρεις”.

Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ: “Είναι μια ομάδα που κακά τα ψέματα, όταν έρχεται πρόταση, δεν το σκέφτεσαι πολύ. Σου παρέχει τα πάντα, έχει την δική της ιστορία και κακά τα ψέματα είναι μια ευκαιρία το να συνδέσεις το όνομα σου με αυτήν”.

Για το ότι έρχεται στον ΟΦΗ σε μια δύσκολη, βαθμολογικά, κατάσταση: “Στον Ηρακλή έζησα πολύ χειρότερες καταστάσεις και όταν ήρθαν τα εύκολα, εγώ αποχώρησα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μου κίνητρο. Πρέπει να σου δίνει μεγάλη θέληση ώστε να πας και να βοηθήσεις”.

Για την δεύτερη συνεργασία του με το Νίκο Παπαδόπουλο; “Είμαι τυχερός σε αυτό, το να γνωρίζεις τον προπονητή και τον τρόπο δουλειά του. Αυτό κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή μου όμως από εκεί και πέρα πρέπει να αποδείξεις την αξία του”.

Για την πίστη του στον ΟΦΗ: “Πολλά αλλάζουν όταν έρθουν οι νίκες γιατί η ομάδα δεν έχει κάνει κακές εμφανίσεις απλά είναι πίσω. Μην ξεχνάτε ότι έφυγα από τον Απόλλωνα που ήταν πρώτος και είμαι αήττητος. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και πιστεύω να τελειώσω το πρωτάθλημα ως αήττητος”.

Για το Νίκο Παπαδόπουλο: “Είναι πολύ οργανωτικός και πολύ δοτικός προς τους παίκτες. Είναι ένας μαχητής και δίνει πολλά στους παίκτες που το αντιλαμβάνονται. Τον άνθρωπο που έχω γνωρίσει, τον είδα να αλλάζει και δεν έμεινε στάσιμος. Είμαι σίγουρος ότι αυτήν την στιγμή θα δω διαφορετικά πράγματα και είναι ένας προπονητής που εξελίσσεται και θέλει να γίνεται καλύτερος. Ο κόσμος θα δει μια ομάδα που μάχεται μέχρι το τέλος”.

Για την αποχώρηση του από τον Απόλλωνα: “Είναι βασικά επιλογής. Όπου θέλω να είμαι, θέλω να είμαι πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος. Θέλω να με σέβονται και να με εκτιμούν. Δεν έχω παράπονο από την διοίκηση και από την ώρα που είδα την αλλαγή προς το πρόσωπο μου, ζήτησα την επόμενη επιλογή μου. Προσωπικά προς εμένα, άλλα πράγματα συνάντησα και άλλα είδα. Ο εύκολος δρόμος θα ήταν να μείνω εκεί”.

Για το πρωτάθλημα της Stoiximan Football League: “Σε αυτό το πρωτάθλημα πολλές φορές οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Την τύχη μας την ορίζουμε εμείς και από εδώ και πέρα ο ΟΦΗ πρέπει να σηκώσει το κεφάλι ψηλά και αυτό που πιστεύω είναι ότι όλοι πρέπει να γίνουν σκληροί και ταλέντο υπάρχει. Έκανα την πρώτη μου προπόνηση και την απόλαυσα. Από τα λίγα που ξέρω, πιστεύω ότι έρχονται καλύτερες ημέρες αρκεί όλοι να συγκεντρωθούμε στον κοινό στόχο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook