Τελικά δεν ήταν μόνο “καυτός” ο Γενάρης αλλά και “μαύρος”

Επτά βαθμοί σε έξι αγωνιστικές, ένας αποκλεισμός στο Κύπελλο και μία αλλαγή προπονητή είναι ο απολογισμός για τον ΟΦΗ τον πρώτο μήνα του 2017 και πλέον για… “να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή”.

Στο ξεκίνημα του Ιανουαρίου λέγαμε και γράφαμε οτι ο Γενάρης είναι ένας “καυτός” και καθοριστικός μήνας.

Τελικά αποδείχθηκε “μαύρος” για τον ΟΦΗ αφού όχι μόνο είχε ένα κακό βαθμολογικό απολογισμό και έμεινε πίσω βαθμολογικά αλλά είχαμε και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ενώ αποκλείστηκε και από την συνέχεια του Κυπέλλου.

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά και με αριθμούς:

To πρώτο ματς του 2017 έγινε στις 4/1 όπου ο ΟΦΗ ηττήθηκε στον Εύοσμο με 2-1 από τον Αγροτικό Αστέρα για την 8η αγωνιστική.

Ακολούθησε ένα νικηφόρο σερί δύο αγωνιστικών που ήταν και η μοναδική θετική παρένθεση. Νίκες με Πανσερραϊκό με σκορ 2-0 για την 9η στις 8/1 και στο Μενίδι επί του Αχαρναϊκού με 2-3 την 10η αγωνιστική  στις 15/1.

Μετά ήρθε η ισοπαλία στην Ριζούπολη (0-0) με τον Απόλλωνα στις 18/1 αλλά και οι δύο ήττες με την Λαμία (1-2) στις 21/1 για την 12η αγωνιστική, όπου αποχώρησε και ο Νιόπλιας, αλλά και η ήττα με 1-0 από τον Αρη το περασμένο Σάββατο στο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου για την 13η.

Ενώ στο τέλος του Γενάρη ήρθε και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο στην φάση των “16”, ήττα στην Ξάνθη με 1-0 στο πρώτο ματς και “άδοξη” νίκη με 2-1 στον επαναληπτικό.

Κοντολογίς, επτά βαθμοί σε έξι αγωνιστικές, ένας αποκλεισμός στο Κύπελλο και μία αλλαγή προπονητή είναι ο απολογισμός για τον ΟΦΗ τον πρώτο μήνα του 2017 και πλέον για… “να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή”.

Ευτυχώς όμως έφυγε ο Γενάρης και μένει να δούμε αν τον Φλεβάρη ο ΟΦΗ  θα είναι ΟΦΗ….

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook