Ε, όχι ρε ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ άγγιξε και άξιζε να περάσει αλλά τελικά έχασε μία πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου, που δικαιούταν 100%, αφού η Ξάνθη σκόραρε στο μοναδικό σουτ που έκανε στο ματς (2-1)!

Δεν άξιζε τέτοια τύχη ο ΟΦΗ σήμερα. Η Κρητική ομάδα όχι μόνο «κοίταξε» στα μάτια την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Σούπερ Λιγκ αλλά την έβαλε στο «καναβάτσο» αφού έφτασε σε σκορ πρόκρισης σκοράροντας δύο φορές, αλλά ενώ την άγγιξε τελικά έχασε μία πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου, αφού η Ξάνθη σκόραρε στο μοναδικό σουτ που έκανε στο ματς (2-1)!

Ο ΟΦΗ έκανε κατάθεση ψυχής αλλά τελικά η Ξάνθη θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση, αφού στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στα Πηγάδια, η Ξάνθη είχε νικήσει με 1-0.

Πρωταρχικός στόχος του ΟΦΗ ήταν να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και στην συνέχεια να ψάξει το γκολ που θα ισοφάριζε το σκορ του πρώτου αγώνα. Αυτό το πέτυχε με τον Χαντί στο 20′. Ο ΟΦΗ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, δεν κινδύνευσε καθόλου από την Ξάνθη πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Και στο 65′ ο ΟΦΗ έκανε το 2-0 με τον Βουό έχοντας σκορ πρόκρισης.

Όμως η Ξάνθη στο πρώτο της σουτ στο ματς σκόραρε με τον Λουσέρο στο 76΄ και προκρίθηκε…

Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με 4-3-2-1. Τερματοφύλακας ο Δερμιτζάκης. Αριστερός μπακ ο Βαλλιάνος και δεξιός ο Κιάσσος. Στόπερ οι Οστοϊτς και Κομεσίδης. Αμυντικά χαφ οι Μητρόπουλος και Νάστος. Πιο μπροστά ο Χαντί ως ελεύθερος με τον Μάνο να παίζει δεξιά, τον Μιλοσάβλιεβ αριστερά και τον Βουό στην κορυφή της επίθεσης.

Διαιτητής ο Βάτσιος από την Ανατολική Αττική με βοηθούς τους Καλφάκη από τα Χανιά και Φωτόπουλο από την Αθήνα.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Βαλλιάνος (65′ Παντίδος), Όστοιτς, Κομεσίδης, Νάστος, Μητρόπουλος (85′ Ογκμποε), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ, Μάνος (73′ Χύζι), Βουό

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Σολτάνι (93′ Ορφανίδης), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας, Λάζιτς (85′ Ράνος), Λισγάρας, Καμαρά (65′ Πιζέλι)

Η εξέλιξη του ματς:
7′ Σέντρα σουτ του Μιλοσάβλιεβ με τον Ζιβκοβιτς να μπλοκάρει την μπάλα.

Γκοοοοοοοολ! 1-0 Στο 20′. Καταπληκτικό γκολ από τον Χαντί, που έπιασε έναν «κεραυνό» από το ύψος της μεγάλης περιοχής της Ξάνθης στέλνοντας την μπαλα στο αριστερό «γάμα» της εστίας του Ζίβκοβιτς.
32′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ μετά το κόρνερ του Χαντί ο Κομεσίδης πήρε την κεφάλια με τον Ζιβκοβιτς να μπλοκάρει την μπαλα.

Ημίχρονο, 1-0.

Γκοοοοοοολ! 2-0 στο 65′. Ο Βουό εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Ξάνθης και σκοράρε με πλασέ.

Γκολ! 2-1 η Ξάνθη. Στο 76′ με το πρώτο σουτ στο ματς σκοράρει. Καταπληκτικό γκολ του Λουσερο.

Στο 89′ ο ΟΦΗ φωνάζει για ανατροπή του Όγκμποε αλλά δεν υπάρχει κάτι.
Σουτ του Ράνου στο 91′ απόκρουσε ο Δερμιτζάκης.

Τελικό, 2-1.

Για να δείτε την εξέλιξη του ματς μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook