Πρώτα η Ξάνθη και μετά η βαθμολογική… αντεπίθεση

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την μίνι προετοιμασία του για τον αγώνα Κυπέλλου της Τρίτης με την Ξάνθη και μετά θα προσπαθήσει να “χτίσει” νικηφόρο σερί ώστε να βρεθεί στην προνομιούχο δυάδα.

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την μίνι προετοιμασία του για τον αγώνα Κυπέλλου της Τρίτης με την Ξάνθη και μετά θα προσπαθήσει να “χτίσει” νικηφόρο σερί ώστε να βρεθεί στην προνομιούχο δυάδα.

Στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ξάνθη, που θα γίνει την Τρίτη (31/1, 4μμ) στο Γεντί Κουλέ, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ, μετά την ήττα απο τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (1-0).

Ο Νίκος Παπαδόπουλος το μεσημέρι της Κυριακής (29/1), προπόνησε τους παίκτες του, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αρη, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Πάγκαλος ταλαιπωρείται απο μια ίωση και δεν προπονήθηκε, όπως και ο Μιλοσάβλιεφ, που έχει κάποιες ενοχλήσεις απο ένα χτύπημα στο παιχνίδι με τον Αρη και έκανε θεραπεία.

Οι παίκτες του ΟΦΗ, θα προπονηθούν και σήμερα, Δευτέρα, το πρωί (11 π.μ.) προπόνηση με την οποία θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Μετά την προπόνηση της Δευτέρας ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα ανακοινώσει και την αποστολή για το παιχνίδι.

Εντωμεταξύ, την Δευτέρα (30/1) αναμένεται στο Ηράκλειο ο μάνατζερ του Ντέρεκ Μπόατεγκ, για τις τελικές συζητήσεις με τον ΟΦΗ και τη ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Επίσης, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον Αρη για την φιλοξενία στο μεταξύ τους παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και θα ανταποδώσει στο δεύτερο παιχνίδι στο Ηράκλειο.

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook