Πέταξε ένα ημίχρονο στα… σκουπίδια και το “πλήρωσε”

Ο ΟΦΗ είχε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όπου δέχθηκε γκολ νωρίς αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του και διαμαρτύρεται για κάποιες αποφάσεις του Αρετόπουλου και κυρίως ένα πέναλτι του Χαντί που “έκλεισε” τα μάτια, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Αρη.

Τέταρτη ήττα για τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ αφού έχασε με 1-0 από τον Αρη στην Θεσσαλονίκη για την 13η αγωνιστική μετον Αρετόπουλο να βάζει το… “χεράκι” του.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, όπου έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του ΟΦΗ, είχε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όπου δέχθηκε γκολ νωρίς αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του και διαμαρτύρεται για κάποιες αποφάσεις του Αρετόπουλου.

Το γκολ ο Μιλούνοβιτς στο 11′ με πλασέ. Ο Αρης μπήκε δυνατά αλλά μετά την αναγκαστική αλλαγή του Τάτου… εξαφανίστηκε και ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του ματς ενώ “φωνάζει”κυρίως για την φάση του Χαντί στο 65′ όπου δεν φαίνεται να πέφτει μόνος στην περιοχή του Αρη.

Με 4-2-3-1 ο ΟΦΗ.Τερματοφύλακας ο Δερμιτζάκης, αριστερά ο Κοιλιάρας και δεξιά Κομεσίδης. Στόπερ οι Παντίδος και Κώτσιος. Αμυντικά χαφ οι Αντουκόρ και Νάστος με τους Πάγκαλο, Μιλοσάβλιεβ στα άκρα της επίθεσης, τον Χαντί να παίζει έχοντας ελεύθερο ρόλο και τον Βουό στην κορυφή της.

Διαιτητής ο Αρετόπουλος (Τρικάλων) με βοηθούς τους Νατσιούλα (Λάρισας) και Διπλάρη(Καρδίτσας).

Οι συνθέσεις:
Άρης: Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ράουλ Μπράβο, Ιντζίδης, Παυλίδης, Ανάκογλου (80′ Τζανακάκης), Μιλούνοβιτς (67′ Ντούνης), Ίλιτς, Τάτος (23′ Νέτο), Μπάργκαν

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Παντίδος, Κώτσιος, Κοιλιάρας, Νάστος, Αντουκόρ (57′ Μητρόπουλος), Πάγκαλος (57′ Ράντι), Μιλοσάβλιεβ (83′ Ογκμποε), Χαντί, Βουό

H εξέλιξη του ματς:

Πρώτη φάση για τον Αρη στο 8′ με το πλασέ του Μιλούνοβιτς να περνάει άουτ.
Σουτ του Βουό η μπάλα κοντράρει στην πλάτη του Ραούλ Μπράβο στο 9′.

Γκολ, 1-0 με σκόρερ τον Μιλούνουβιτς. Στο 11΄ο πρώην παίκτης του Πλατανιά σκοράρει με πλασέ μετά από άσιστ του Τάτου, ενώ δεν υπάρχει οφ – σάϊντ.

Ο Αρης έχει το προβάδισμα και την κατοχή της μπάλας και ελέγχει πλήρως το ματς χωρίς να απειλεί και να απειληθεί…

“Φαρμάκερο” γύρισμα του Βουό κόβει προ του Χαντί ο Ιντζίδης στο 43′.

Επιμένει ο ΟΦΗ με τον Μιλοσάβλιεφ αλλά ο Βουό δεν πρόλαβε να πάρει την μπάλα μετά την κακή έξοδο του Διούδη που έχασε την μπάλα…

Στο 45′ κεφαλιά του Ιντζίδη μετά από φάουλ του Νέτο αποκρούει εντυπωσιακά ο Δερμιτζάκης.
Πλασέ του Νέτο αποκρούει ο Δερμιτζάκης.

Τέλος ημιχρόνου, 1-0.

Ευκαιρία για τον Αρη με τον Μπαργκάν στο 59′ που βρέθηκε μόνος αλλά η μπάλα αντί το σουτ του να πάει προς την έστια κατέληξε… πλάγιο άουτ!

Γκολ από προσπάθεια του Παντίδου. Η μπάλα πήγε στα δίχτυα του Άρη με αυτογκόλ, το ακυρώνει ως οφ -σάϊντ στο 63′.

Φαίνεται εκτεθειμένος ο Παντίδος στο όριο αλλά είναι δύσκολη φάση…Διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες του ΟΦΗ.

Ο Χαντί πέφτει στο έδαφος στο 65′ και από οτι φαίνεται στο ριπλεϊ όχι από μόνος του.

Γύρισμα του Παντίδου μπλοκάρει ο Διούδης στο 91′.

Τελικό, 1-0.

Η εξέλιξη του ματς λεπτό προς λεπτό στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook