Παπαδόπουλος: «Για τη νίκη με τον Άρη, αυτή είναι η φιλοσοφία μου»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για όλους και για όλα στις δηλώσεις που έκανε στο «Βαρδινογιάννειο». «Δεν θα αλλάξω πολλά από το αγωνιστικό κομμάτι και το βασικό είναι να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Για την έλευση του στον ΟΦΗ: «Είναι χαρά μου και τιμή μου. Όλοι γνωρίζουν την αγάπη μου για την ομάδα, έρχομαι σε μια δύσκολη στιγμή και έχω μάθει στα δύσκολα γιατί έχω πίστη και πάθος για αυτό που κάνω».

Για την πίστη για ανατροπή: «Πιστεύω στην ομάδα και τις δυνατότητες της. Μέτρησε το συναίσθημα όμως πιστεύω στην δυναμική της ομάδας, έχει μείνει λίγο πίσω βαθμολογικά αλλά έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας ακόμα και θα δουλέψουμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Χωρίς πίστη δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Είμαι εδώ γιατί το πιστεύω και αυτό θα προσπαθήσω να μεταδώσω στους ποδοσφαιριστές για να έχουν περισσότερο πάθος γιατί αυτό απαιτεί η κατηγορία.

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ξεκινάμε με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου θα αντιμετωπίσουμε ένα εκ των φαβορί αλλά δεν φοβάμαι και θα πάμε για τη νίκη. Πάντα στα δύσκολα έχω αναλάβει, ο Άρης είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά καλό θα είναι να ξεκινήσουμε με μια νίκη».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ: «Χρειαζόμαστε δύο – τρεις παίκτες με προσωπικότητα και παραστάσεις. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κινήσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα».

Για την αγωνιστική του φιλοσοφία: «Έχω παρακολουθήσει την ομάδα και ο Νίκος (σημ. Νιόπλιας) έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Δούλεψε αρκετά αλλά είχε μερικά άτυχα αποτελέσματα. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό, το βασικό είναι να βελτιώσουμε λίγο το αμυντικό μας κομμάτι γιατί όταν χάνουμε την μπάλα, δεν πρέπει να τρώμε αντεπιθέσεις και να δεχόμαστε γκολ. Δεν λέω και δεν υποννοώ ότι θα παίξουμε αμυντικά αλλά θα προσέξουμε το αμυντικό κομμάτι. Δεν θα αλλάξω πολλά από το αγωνιστικό κομμάτι και το βασικό είναι να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα».

Για την αποδοχή του κόσμου προς το πρόσωπο του: «Η αγάπη προς το πρόσωπο μου και την ομάδα είναι δεδομένη. Ο κόσμος γνωρίζει ότι είμαστε εδώ για να ανεβάσουμε την ομάδα μετά από τόση ταλαιπωρία που έχει περάσει».

Για το παιχνίδι κυπέλλου: «Κάθε πράγμα στον καιρό του, πρώτα είναι ο Άρης και μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη παρότι τα δύο παιχνίδια είναι κοντά. Μέσα στο γήπεδο μας μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook