“Πιστεύω στη δυναμική του ΟΦΗ”

Πιστεύω στη δυναμική της ομάδας, στο ρόστερ και στη βοήθεια του κόσμου», ανέφερε ο νέος προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος μιλώντας στο ‘’Πρακτορείο FM104,9’’.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, εξέφρασε την  πεποίθησή του πως ο ΟΦΗ θα καταφέρει τελικά να καλύψει το βαθμολογικό μειονέκτημα και θα πάρει στο τέλος μια από τις δύο θέσεις που οδηγούν στη Super League.

Έχοντας αγωνιστεί για σχεδόν μια δεκαετία με τη φανέλα του ΟΦΗ (1990-99), ο Νίκος Παπαδόπουλος βρέθηκε σε γνώριμα λημέρια.

Οπως δήλωσε: «Είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα από τότε που ήμουν στον ΟΦΗ σαν ποδοσφαιριστής. Τώρα η ομάδα είναι στη Football League και εγώ ήρθα για να πετύχει το στόχο της που είναι η άνοδος στη Super League. Μου έγινε μια πρόταση από την ομάδα, την αποδέχθηκα, συμφωνήσαμε με τους διοικούντες και από σήμερα ξεκινάμε αυτή την προσπάθεια. Δεν είμαστε το φαβορί αλλά θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε καλή δουλειά, ήταν άτυχος σε κάποια παιχνίδια, αλλά υπάρχει χρόνος για να αλλάξουν τα δεδομένα. Πιστεύω στη δυναμική της ομάδας, στο ρόστερ και στη βοήθεια του κόσμου», είπε ο 45χρονος προπονητής.
Το γεγονός, πάντως, πως ο ΟΦΗ έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, δυσκολεύει την κατάσταση.

Oπως ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ «η  βαθμολογική διαφορά σίγουρα παίζει ρόλο (σ.σ. στο -9 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης και στο -7 από τη Λαμία) καθώς θα πρέπει ως το τέλος της σεζόν να έχουμε κάνει τέσσερις νίκες παραπάνω από τους αντιπάλους που προπορεύονται».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ξάνθη, με τους Ακρίτες να κερδίζουν 1-0 το πρώτο παιχνίδι. Οπως είπε «το Κύπελλο έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αλλά χθες κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο όπως είναι η Ξάνθη, που το έχει αποδείξει και στο πρωτάθλημα. Έχουμε ελπίδες για να προκριθούμε, αλλά θα το δούμε το ματς όταν έρθει η ώρα του. Αυτό που μας καίει είναι το ματς του Σαββάτου, το ντέρμπι με τον Άρη. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook