50 παίκτες και 4 προπονητές σε 1,5 χρόνο!

Παίκτες και προπονητές έρχονται και φεύγουν στον ΟΦΗ. Το athleticradio.gr έχει συγκεντρώσει όλα τα ονόματα που έχουν φορέσει την φανέλα της Κρητικής ομάδας και έχουν καθίσει στον “ασπρόμαυρο” πάγκο την εποχή του… RESTART!

Ο Νίκος Νιόπλιας αποχώρησε από τον ΟΦΗ μετά από περίπου ένα χρόνο ενώ οι προσθαφαιρέσεις του ρόστερ καλά κρατούν..

Το athleticradio.gr έχει συγκεντρώσει όλα τα ονόματα που έχουν φορέσει την φανέλα της Κρητικής ομάδας και έχουν καθίσει στον “ασπρόμαυρο” πάγκο την εποχή του… RESTART!

Θα μπορούσαμε βέβαια να προσθέσουμε και την συνεργασία με τεχνικούς διευθυντές και βοηθούς προπονητή, όπως με τους παλαίμαχους Σηφάκη, Βλαστό, Κολιτσιδάκη και Λαμπράκη αλλά και άλλων που μετείχαν στο τεχνικό τιμ αλλά θα επικεντρωθούμε στους παίκτες και προπονητές.

Σίγουρα όταν κάτι δεν… λύνεται, κόβεται και στην περίπτωση του ΟΦΗ του τελευταίου 1,5 χρόνου, το πουλόβερ έχει.. ραφτεί και ξηλωθεί πολλάκις…

Σεζόν 2015-16

Προπονητές:

Σεροπιάν Μουράτ, Γκουλής Νίκος, Νιόπλιας Νίκος

 

Παίκτες

Ήρθαν (30)

Κουσίδης, Κασμερίδης, Καναβέτας, Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Πιθαρούλης, Νικολόπουλος, Βλάχος, Παπατζίκος, Γκούμας, Τζέκος, Ραπτάκης, Μαρτσάκης, Πόποβιτς, Ευσταθίου, Πατηνιώτης, Πέντσας, Βιγιαφάνε, Σαχινίδης, Κιάσσος, Κώτσιος, Δασκαλάκης, Μπουρσέλης, Νάστος, Πίτσος, Χαντί, Καλέ, Φουκαράκης, Γουόρντεν, Κοιλιάρας Γ.

Στο ρόστερ υπήρχαν και οι: Μπολάκης, Περογαμβράκης, Σακλαμάκης, Κομνηνός, Δαμανιάκης, Φαζός.

Σεζόν 2016-17

Προπονητές Νιόπλιας Νίκος, ….

Παίκτες

Ήρθαν (20)

Μιλοσάβλιεφ, Κομεσίδης, Όγκμποε, Βρεττός, Μάνος, Όστοϊτς, Βαλιάνος, Δάφκος, Ροβίθης, Μακρίδης, Βουό, Ράντι, Μίκιτς, Μασάδο, Δερμιτζάκης, Αντουκόρ, Σουλέ

Μητρόπουλος, Πάγκαλος, Παντίδος

Στο ρόστερ συγκαταλέγονται και οι νεαροί: Χύζι, Τουγλής, Κοντογιάννης, Μανιαδής, Φαζός και Μπολάκης.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook