Μαζεύει τα… κομμάτια του και ετοιμάζεται για την διάδοχη κατάσταση

Ο ΟΦΗ έχει ήδη μπει στην μετά – Νιόπλια εποχή ενώ η δράση είναι… non stop, αφού την Τρίτη παίζει στην Ξάνθη για το Κύπελλο και το Σάββατο με τον Αρη στην Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Η ήττα από την Λαμία στο Ηράκλειο (1-2) έφερε εξελίξεις στον ΟΦΗ και είμαστε εν αναμονή της συμφωνίας και της άφιξης του διαδόχου του Νίκου Νιόπλια, που αποχώρησε.

Μέχρι τότε, την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, αναλαμβάνουν, ο Μηνάς Πίτσος και ο Νίκος Κουνδουράκης ενώ αυτός που θα καθοδηγήσει τους παίκτες στο ματς με την Ξάνθη είναι ο τεχνικός της Κ19 του ΟΦΗ, Βασίλης Πλεσίτης.

Μάλιστα υπο τις εντολές τους, έγινε η προπόνηση, με την οποία ο ΟΦΗ ξεκίνησε τη προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τρίτης (24/1) με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οι Κοιλιάρας και Ράντι έκαναν θεραπεία ενώ σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη ενώ ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο ματς με τον Αρη στην Θεσσαλονίκη το προσεχές Σάββατο για την 13η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook