Έφυγε εύκολα με τον βαθμό από τον… βούρκο της Ριζούπολης

Ο ΟΦΗ είχε την πιο μεγάλη ευκαιρία στο ξεκίνημα με το δοκάρι του Μιλοσάβλιεφ και μετά από ένα κακό ματς σε άθλιο αγωνιστικό χώρο, αναδείχθηκε χωρίς να πιεστεί ισόπαλος 0-0 με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα ενώ αποχώρησε με ασθενοφόρο ο Κώτσιος που τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας θα επιστρέψει στο Ηράκλειο απότην Αθήνα ο ΟΦΗ αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα για την 11η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ στην Ριζούπολη

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά και είχε δοκάρι στο 2΄μετον Μιλοσάβλιεφ. Η Κρητική ομάδα δεν απειλήθηκε στο ματς, πήγε εξαιρετικά στο ανασταλτικό κομμάτι αν και υστέρησε μεσοεπιθετικά αφού ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαν καλά οι Χαντί και Ράντι.

Ήταν ένα κακό ματς, σε άθλιο αγωνιστικό χώρτο μετον ΟΦΗ να παίζει πειθαρχημένα και να ελέγχει το ματς.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Κατσικογιαννης ανέχτηκε το δυνατό παιχνίδι των γηπεδούχων στο πρώτο κυρίως ημίχρονο και χαρίστηκε στις κάρτες, ειδικά στους Βαλεριάνο και Πετρόπουλο ενώ «γέμισε» τον ΟΦΗ με κάρτες, έξι στο σύνολο!

Κορυφαίος του ΟΦΗ ο Αντουκόρ, εξαιρετικός ο Κοιλιάρας ενώ καλή εμφάνιση έκαναν και οι  Κώτσιος και Οστοϊτς.

Ο Κώτσιος έφυγε από το γήπεδο με το ασθενοφόρο αφού χτύπησε στο κεφάλι.

Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με τους Δερμιτζάκη στο τέρμα, αριστερά τον Κοιλιάρα, δεξιά τον Κομεσίδη και στόπερ τους Κώτσιο και Οστοϊτς. Αμυντικά χαφ οι Χύζι και Αντουκόρ. Μπροστά τους ο Χαντί, αριστερά ο Μιλοσάβλιεφ και δεξιά ο Ράντι και στην κορυφή της επίθεσης ο Βουό.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων: Γεωργακοπουλος, Πάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας (55′ Tσιάρας), Δεληζήσης, Ντάσιος, Κάσσος (77′ Τζάνης), Κρητικός (87′ Σιατραβάνης), Πατρόπουλος, Κονέ, Αλμπάνης.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Κώτσιος (77΄ Νάστος) , Όστοιτς, Χίσι (60′ Μητρόπουλος), Αντουκόρ, Χαντί, Ραντί (64′ Μάνος), Μιλοσάβλιεβ,  Βουό.
Τον αγώνα «σφύριξε» ο Κατσικογιάννης του συνδέσμου Ηπείρου. Βοηθοί  οι Κωνστάντιος (Εύβοιας) και Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής).

H εξέλιξη του ματς:
Ο ΟΦΗ είχε μία μεγάλη φάση στο 2΄ με δοκάρι του Μιλοσάβλιεφ. Συνεργάστηκε  με τον Κοιλιάρα από τα αριστερά και το το πλασέ του Σέρβου βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γεωργακόπουλο.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο ματς αλλά μετά ο Απόλλων ισορρόπησε.

Σουτ του Κρητικού στο 18′ διώχνει σε κόρνερ ο Δερμιτζάκης!

Ωραία προσπάθεια του Βουό στο 35′ από τα αριστερά αλλά ο Ράντι ολιγωρεί και χάνει την μπάλα…

Ημίχρονο, 0-0. Ο ΟΦΗ πήγε εξαιρετικά στο ανασταλτικό κομμάτι και υστέρησε μεσοεπιθετικά αφού δεν πήγαν καθόλου καλά οι Χαντί και Ράντι.

Στο 46΄σουτ του Αλμπάνη πέρασε έξω.

Φάουλ του Κονέ, κεφαλιά του Πετρόπουλου απόκρουσε εύκολα ο Δερμιτζάκης στο 74′. .

Μακρινό σουτ του Αλμπανη η μπάλα άουτ στο 85′..

Τελικό, 0-0.

Το Gentikoule βρέθηκε μετον Μανώλη Σαρρή στην Ριζούπολη και σας μετέφερε LIVE και λεπτό προς λεπτό, σε real time, την εξέλιξη του σημαντικού αγώνα.

Χορηγοί της αποστολής του Athletic Radio 104,2 και του GENTIKOULE στην Αθήνα για τον αγώνα Απόλλων Σμ.- ΟΦΗ:

·       Καντίνα Το Μανωλιό – Λακωνίας (έναντι Παγκρητίου Σταδίου), Τηλ: 6974 748545 www.facebook.com/pages/Καντινα-το-Μανωλιο

·       Iraklio Bowling Center, Λ. Ικάρου 11, Τηλ: 2810 344414 www.facebook.com/irakliobowling/?fref=ts

·       ΙKTEO Βιστάκης – 10χλμ Ηρακλείου – Μοιρών – Τηλ: 2810 543400 www.ikteovistakis.gr

·       Συμεών Καμπάκας & ΣΙΑ ΟΕ – Πυροσβεστικές συσκευές & υλικά – Ανωγείων 21, Τηλ: 2810 318233.

·       Ιχθυοπωλεία Κανέλλος  – Καρτερού 3 – Κεντρική Ψαραγορά, Λ. Κνωσού 224 & Λ. Παπαναστασίου 135 Τηλ: 2810 286275 www.kanelos.gr.

·       Μπριζολάδικο Μανώλας – Θενών & Πυράνθου 88, Τηλ: 2810 252229 & Λ. Παπαναστασίου 137, Τηλ: 2810 214000 διανομή κατ΄ οίκον, www.omanolas.gr.

Γιώργος Καφαντάρης & ΣΙΑ Συνεργείο Αυτ/των Mercedes Benz & Smart – Μ. Κατράκη 10 Φοινικιά Τηλ: 2810 370103 www.kafantaris-service.gr.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook