Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάϊντ…

Ο… απαράδεκτος ΟΦΗ του πρώτου ημιχρόνου στο ματς με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι, έδωσε την θέση του στην ομάδα της… επικής ανατροπής της επανάληψης και σίγουρα η εμφάνιση του πρώτου 45λεπτου θα είναι σήμερα αντικείμενο προβληματισμού για τους ανθρώπους της Κρητικής ομάδας.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον ΟΦΗ που ήταν… διπρόσωπος στο ματς με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι (2-3) για την 10η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Η Κρητική ομάδα είχε ένα πολύ κακό πρόσωπο στο πρώτο 45λεπτο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο και πήρε ένα πολύτιμο για την συνέχεια τρίποντο.

Στον ΟΦΗ, που θύμισε “Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάϊντ” , σίγουρα η εμφάνιση του πρώτου 45λεπτου θα είναι σήμερα αντικείμενο προβληματισμού για τους ανθρώπους της ομάδας.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι την Πέμπτη, αφού ακολουθεί το ματς της Τετάρτης με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα στην Ριζούπολη την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το πλάνο της τεχνική ηγεσίας του ΟΦΗ, η Κρητική ομάδα, θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, σήμερα αλλά και την Τρίτη (17/1) το πρωί.

Οι Κώτσιος και Νάστος, θα τεθούν ξανά στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια.  

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook