Νάστος στον Athletic: “Δικαιώθηκε το πείσμα των παιδιών”

Ο Ανέστης Νάστος μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 από το γήπεδο του Μενιδίου και τόνισε με νόημα ότι “τα παιδιά κατάλαβαν τι εστί Β’ Εθνική”.

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος ήταν εκτός αποστολής λόγω της τιμωρίας του και λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα του ΟΦΗ με τον Αχαρναϊκό, μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Athletic Live” με τον Μανώλη Θέμελη, για την σπουδαία ανατροπή που πέτυχαν οι συμπαίκτες του:

“Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχτήκαμε δύο γκολ και πιστεύω ότι στο ημίχρονο τα παιδιά κατάλαβαν τι εστί Β’ Εθνική. Στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα και πήραμε μια σημαντική νίκη χάρις στις αλλαγές και το πείσμα των παιδιών.

Είχαμε κακό ξεκίνημα και όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε ότι τα παιχνίδια κρίνονται στις έδρες και την δύναμη τότε θα πετύχουμε τον στόχο μας.

Μας ξέρουν, τους γνωρίζουμε και πιστεύω ότι θεωρητικά είναι πιο εύκολο παιχνίδι γιατί ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο. Για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, όλα τα παιχνίδια είναι κομβικά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook