Ούτε το πρωϊ “πέταξε” η αποστολή του ΟΦΗ

Απίστευτη ταλαιπωρία για τον ΟΦΗ που είναι καθηλωμένος από τις 5 το πρωϊ στο αεροδρόμιο της Αθήνας αδυνατώντας να μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη, αφού ακυρώθηκε η πτήση λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ θα επιδιώξει να φτάσει στην Ξανθη, για το σημερινό ματς (15.00) Κυπέλλου που οδεύει προς αναβολή, μέσω Καβάλας αν και κάτι τέτοιο αυτή την στιγμη είναι εξαιρετικά δύσκολο!

Ούτε σήμερα το πρωϊ κατάφερε η αποστολη του ΟΦΗ να ταξιεδέψει για την Βόρεια Ελλάδα αφού ακυρώθηκε η πρωϊνη πτήση (7.00) για Αλεξανδρούπολη λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Πλέον θα επιδιώξει να φτάσει στην Ξανθη, για το σημερινό ματς (15.00) Κυπέλλου που οδεύει προς αναβολή, μέσω Καβάλας αν και κάτι τέτοιο αυτή την στιγμη είναι εξαιρετικά δύσκολο!

Απίστευτη ταλαιπωρία για τον ΟΦΗ που είναι καθηλωμένος από τις 5 το πρωϊ στο αεροδρόμιο της Αθήνας και όλοι περιμένουν τις εξελίξεις αλλιώς η αποστολή θα αναγκαστεί να επιστρέψει στο Ηράκλειο.

Να θυμίσουμε οτι χθες η αποστολή του ΟΦΗ ήταν προγραμματισμένο να «πετάξει» στις 18:00 για το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης στην Καβάλα και από εκεί να μεταβεί οδικώς στην πόλη της Θράκης, όμως η κακοκαιρία δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει.

Επόμενη λύση ήταν η πτήση που είχε στις 19:00 το βράδυ προς Αλεξανδρούπολη, όμως και αυτή ακυρώθηκε. Επίσης, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που έχουμε από το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη, έχουν ματαιωθεί και όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», που ήταν η άλλη εναλλακτική λύση, αφού η λειτουργία του αεροδρομίου αυτού έχει ουσιαστικά ανασταλεί.

Ετσι αποφασίστηκε ο ΟΦΗ να διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα και καιρού επιτρέποντος να αναχωρήσει νωρίς το πρωί για την Ξάνθη.

Το πρώτο διαθέσιμο δρομολόγιο ήταν στις 7.00 το πρωί για την Αλεξανδρούπολη, αλλά η κατάσταση στον Έβρο (ο νομός κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης) και ο παγετός δεν επέτρεψε στο αεροπλάνο να πετάξει για την Θράκη καθώς δεν μπορούσε να προσγειωθεί σε μια πίστα που θυμίζει περισσότερο… παγοδρόμιο.

Υπάρχει και ένα δρομολόγιο στις 10.00 το πρωί για το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης της Καβάλας και θα φτάσει στην Καβάλα στις 11.00, θα είναι στην Ξάνθη περίπου στις 12.00 και  θα πάει κατευθείαν στο γήπεδο αφού στις 15.00 είναι η σέντρα!

Stoiximan.gr. Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook