Με μία… βαλίτσα συνεχως στο χέρι

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την μίνι προετοιμασία και ταξιδεύει για την Ξάνθη, όπου την Τετάρτη ξανά ρίχνεται στην “μάχη’ του Κυπέλλου ενώ ακολουθεί ακόμα ένα εκτός έδρας ματς με τον Αχαρναϊκό, την Κυριακή, για το πρωτάθλημα.

Το Ηράκλειο – Αθήνα – Ηράκλειο θα γίνει… βίωμα τις επόμενες μέρες στον ΟΦΗ, που θα βρεθεί την Τετάρτη στην άλλη άκρη της Ελλάδας, αφού αγωνίζεται με την Ξάνθη για την φάση των “16” του Κυπέλλου ενώ θα ακολουθήσει επαναλληπτικός στο “Γεντί Κουλέ”.

Η αποστολή του ΟΦΗ σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι θα αναχωρήσει αεροπορικώς (μέσω Αθηνών) για την Ξάνθη.

Μάλιστα θα παραμείνει στην Ξάνθη και μετά το παιχνίδι και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο (ξανά αεροπορικώς) την Πέμπτη (12/1) το μεσημέρι για να ξεκινήσουν την επίσης μίνι προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Αχαρναικό, για το πρωτάθλημα της Football league.

Εν συνεχεία βεβαια θα ξανά ταξιδέψει για την Αθήνα για το ματς της 10ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ στο Μενίδι.

Ο τραυματίας Μπουρσέλης, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία είναι το μοναδικό πρόβλημα ενώ ο Κώτσιος, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Πανσερραικό, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση που θα γίνει στην Ξάνθη.

Επιστρέφει στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας ο Αντουκόρ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στην αναμέτρηση με τον Πανσερραικό.

Stoiximan.gr Ταχύτατες αναλήψεις εντός 24 ωρών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook