Παγοθραυστικό ο ΟΦΗ!

Έσπασε τους… πάγους και επέστρεψε στα τρίποντα επικρατώντας με 2-0, με γκολ των Βουό και Χαντί, του Πανσερραϊκού στο παγωμένο “Γεντί Κουλέ”.

Το ζητούμενο ήταν η νίκη και ο στόχος επετεύχθη για τον ΟΦΗ, αφού με γκολ των Βουό και Χαντί καθάρισε” τον Πανσερραϊκό με 2-0 για την 9η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ στο παγωμένο “Γεντί Κουλέ”, ικανοποιώντας τους ηρωϊκούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η Κρητική ομάδα, προηγήθηκε νωρίς με τον Βουό στο 4′ αλλά μετά έπαιξε με την… φωτιά χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη  για να “καθαρίσει” το παιχνίδι μέχρι να έρθει ο Χαντί στο 78′ να σκοράρει κάνοντας το 2-0 και διώχνοντας οριστικά το… άγχος.

Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με  4-2-3-1 από το Νίκο Νιόπλια με τον Δερμιτζάκη τερματοφύλακα, τους Κομεσίδης, Κώτσιο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μπροστά τους έπαιξαν οι Νάστος, Μητρόπουλος με τον Χαντί να έχει ελεύθερο ρόλο με τους Μιλοσάβλιεβ, Ραντι και Βουό να αποτελούν την τριάδα στην επίθεση.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν νωρίς στο 4′ όταν ο Χαντί άνοιξε ωραία το παιχνίδι, με τον Κοιλιάρα να κάνει το γύρισμα και τον Βουό με πλασέ να σκοράρει.

Στην συνέχεια ο ΟΦΗ είχε κλασικές ευκαιρίες για να κάνει το 2-0, αν και ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε με τον πρώην “ασπρόμαυρο” Κανούλα να ισοφαρίσει στο 33′.

Τελικά στο 78′ με μια καταπληκτική κεφάλια ο Άγγελος Χαντί έκανε το 2-0,χωρίς να βλέπει, μετά την εξαιρετική σέντρα του Κοιλιάρα.

Στο τέλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κώτσιος.

Δείτε την εξέλιξη του ματς στο LIVE CENTER του Gentikoule

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές στοιχηματικές προσφορές

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook