Δεν υπάρχει χρόνος για… δάκρυα

Ο ΟΦΗ δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου να κλάψει πάνω από το… χυμένο γάλα και πρέπει να ξεχάσει την ήττα και την εμφάνιση στον Εύοσμο ώστε να επικτεντρωθεί στο Κυριακάτικο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα ανήκει ήδη στο παρελθόν αν και ο προβληματισμός για την κακή εμφάνιση και την ήττα (2-1) είναι έντονος.

Ο ΟΦΗ όμως δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου να σταθεί περαιτέρω και διεξοδικά στο συγκεκριμένο ματς αφού ακολουθεί ένα πρόγραμμα – βουνό με συνεχόμενα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, Κυριακή – Κυριακή.

Το μυαλό όλων βρίσκεται ήδη στο Κυρικάτικο ματς με τον Πανσερραϊκό στο “Γεντί Κουλέ” όπου το τρίποντο είναι μονόδρομος από κάθε άποψη.

Η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται στα… τάρταρα ενώ υπάρχει και απογοήτευση στον κόσμο συνεπώς η νίκη θα τον “ζεστάνει” ξανά ενώ η ομάδα θα ανέβει εκτός από ψυχολογικά και βαθμολογικά.

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook