Μεταγραφές με φόντο το… βάθος στο ρόστερ

Ο ΟΦΗ προχωράει αμέριμνος την μεταγραφική του ενίσχυση με σκοπό να δημιουργήσει ένα ρόστερ 17-18 παικτών που θα υπολογίζονται όλοι ως βασικοί για τον μαραθώνιο που ξεκινάει στις 4 Ιανουαρίου.

Με την ολοκλήρωση των επαφών με τους Θανάση Τσουράκη, Ντίνο Πάγκαλο, ο ΟΦΗ φτάνει τις τρεις μεταγραφές, έχοντας ήδη αποκτηθεί και ο Μητρόπουλος, με στόχο το “άπλωμα” του ρόστερ εν όψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί. Με συνεχόμενα παιχνίδια και τα οποία για αρκετές εβδομάδες θα είναι Κυριακή – Τετάρτη, είναι προφανές ότι η χρονιά δεν μπορεί να βγει με ένα μικρό ροτέισον και χρησιμοποίηση 11-12 ποδοσφαιριστών. Προχωρώντας το πλάνο και με βάση τα “θέλω” του Νίκου Νιόπλια, ο ΟΦΗ προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό έχοντας ως σκοπό να υπάρξουν περισσότερες εναλλακτικές επιλογές και κατά συνέπεια να μην χρειαστεί να βγει η χρονιά με μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών.

Πάνω σε αυτά τα πλαίσια, κινείται και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΟΦΗ που είναι σε εξέλιξη και δεν πρόκειται να περιοριστεί στους Τσουράκη, Πάγκαλο, Μητρόπουλο. Στόχος του ΟΦΗ είναι να γίνουν ακόμα κάποιες σημαντικές προσθήκες, ανεξαρτήτων ονομάτων, που θα έχουν τις δυνατότητες να βοηθήσουν είτε ως επιλογές πρώτης γραμμής, είτε ως ποδοσφαιριστές που θα αναλάβουν, όταν αγωνίζονται, “χαμαλοδουλειές” μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook