Μετακόμισε στο γήπεδο του Αλμυρού ελέω βροχής

Στον συνθετικό τάπητα, έκανε προπόνηση ο ΟΦΗ καθώς λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, τα γήπεδα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ήταν πολύ βαριά.

Στο γειτονικό γήπεδο του Αλμυρού (συνθετικός τάπητας), έκανε προπόνηση ο ΟΦΗ την Πέμπτη (29/12), καθώς λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, τα γήπεδα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ήταν πολύ βαριά.`

Ετσι, στον ΟΦΗ, αποφάσισαν να μεταβούν στο διπλανό γήπεδο του Αλμυρού και να προπονηθούν, καθώς απο τη μια η σωματική ακεραιότητα των παικτών λόγω του τερέν και απο την άλλη η επιβάρυνση του χλοοτάπητα, έκαναν επιτακτική την «μετακόμιση» στο γειτονικό γήπεδο, που διαθέτει πλαστικό τάπητα.

Μάλιστα με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαρίστησε την διοίκηση του Αλμυρού για την παραχώρηση του γηπέδου στον ΟΦΗ.

Στην προπόνηση, συμμετειχαν όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τον τραυματία Μπουρσέλη και τον Μπολάκη, ο οποίος έχει προσβληθεί απο ίωση και έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή (30/12) το πρωί.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Νιόπλια, οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν και το Σάββατο το πρωί, ενώ την Κυριακή που είναι Πρωτοχρονιά, θα πάρουν ρεπό.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν τη Δευτέρα το πρωί, ενώ με προπόνηση που θα γίνει την Τρίτη (3/1) θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, για την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα, που θα γίνει την Τετάρτη (4/1, 3μμ) στη Θεσσαλονίκη.

Η φωτογραφία είναι απο την κατάσταση στα γήπεδα του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, την Πέμπτη (29/12) το πρωί.

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook