Έρχεται ο “καυτός” Γενάρης

Χωρίς ανάσα θα κυλήσει ο πρώτος μήνας του 2017 για τον ΟΦΗ και γι΄αυτό κάνει τα… κουμάντα του αυτές τις μέρες για να παρουσιαστεί πανέτοιμος.

Χειμωνιάτικο το σκηνικό αυτές τις μέρες αλλά ο Γενάρης όσον αφορά την δράση θα είναι “καυτός”.

Non stop θα είναι οι υποχρεώσεις για τον ΟΦΗ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο γι΄αυτό και αυτές τις μέρες η… θαλπωρή των Χριστουγέννων έχει δώσει την θέση της στις προπονήσεις.

Με βάση το προπονητικό πρόγραμμα του Νίκου Νιόπλια, ενόψει του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα στην Θεσσαλονίκη (Τετάρτη 4/1, 3μμ), οι παίκτες του ΟΦΗ θα κάνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθημερινά πρωινές προπονήσεις στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ θα έχουν ρεπό την Κυριακή, ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Το ματς στον Εύοσμο θα διαδεχθεί ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό στο “Γεντί Κουλέ” στις 8/1 ενώ ακολουθεί το πρώτο ματς με την Ξάνθη, εκτός έδρας, για το Κύπελλο στις 11/1.

Στις 15/1 αγωνίζεται στην Αθήνα με τον Αχαρναϊκό και στις 18/1 και πάλι εκτός έδρας με τον Απόλλωνα.

Μετά έχει δύο ματς “φωτιά” στο πρωτάθλημα με την Λαμία στο Ηράκλειο και τον Αρη στην Θεσσαλονίκη ενώ ενδιάμεσα θα υποδεχθεί την Ξάνθη για το Κύπελλο!

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook