Πρωτοχρονιά με το… μυαλό στον Αγροτικό Αστέρα

Ο ΟΦΗ από σήμερα θα αρχίσει να κινείται έντονα στους ρυθμούς του αγώνα στον Εύοσμο (4/1), με στόχο να ξεκινήσει νικηφόρα το 2017.

Η φετινή Πρωτοχρονιά θα γίνει στον ΟΦΗ με το μυαλό στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα, που θα είναι το πρώτο της νέας σεζόν και ενός Γενάρη που θα είναι… “φωτιά”.

Η προετοιμασία ουσιαστικά ξεκινάει σήμερα, αν και την Τρίτη, έγινε προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αφού επιστρέφουν και οι ξένοι παίκτες, που είχαν μια μέρα παραπάνω άδεια.

Το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, που θα γίνει την Τετάρτη (4/1) στην Θεσσαλονίκη, θα είναι το πρώτο από μία σειρά ματς που καλείται να δώσει ο ΟΦΗ τον πρώτο χρόνο του νέου έτους, ενώ θα υπάρχουν και ταξίδια στην Β. Ελλάδα που… πονοκεφαλιάζουν τους ανθρώπους της ομάδας αφού θα υπάρξει έξτρα επιβάρυνση από το ήδη βεβαρυμένο πρόγραμμα.

Παράλληλα αναμένονται και μεταγραφικές εξελίξεις εντός των επόμενων 24ωρων με (τρείς) Ελληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ θα υπάρξουν και υποχωρήσεις..

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook