Μerry Christmas με τον Τζο Αντουκόρ!

Ο Γκανέζος μέσος – αποκάλυψη μιλάει στο Gentikoule και αφού εύχεται καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο, αναφέρεται στο σημάδι της μοίρας που τον έφερε στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ.

Είναι αλήθεια πως ο Τζο Αντουκόρ ήρθε κατά τύχη στον ΟΦΗ αφού ο Γκανέζος πάτησε Κρήτη για λογαριασμό του ΑΟ Χανιά και τελικά σε ένα από τα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου, βρέθηκε στο Ηράκλειο υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής μιλώντας στο Gentikoule… συμφώνησε μαζί μας λέγοντας ότι δεν ήταν τυχαία η μεταγραφή του στον ΟΦΗ υπογραμμίζοντας ότι: “Πιστεύω στην μοίρα, ο ΟΦΗ ήταν το κατάλληλο μέρος για εμένα. Ήταν σημάδι για εμένα το να υπογράψω στον ΟΦΗ και το να φοράω την φανέλα του είναι ένα υπέροχο συναίσθημα”.

Όσον αφορά το πως βρέθηκε στην Κρήτη και αντί για τον ΑΟ Χανιά, υπέγραψε στον ΟΦΗ λέγοντας ότι “ναι, ήρθα στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΑΟ Χανιά αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά και έφυγα. Πριν έρθω στην Ελλάδα είχα μιλήσει με τον Στέλιο ( σημ. τον μάνατζερ του Στέλιο Βραδέλη) και όταν έφτασα στην Κρήτη μου έφερε πρόταση από τον ΟΦΗ όπου διαπίστωσα ότι είναι μια μεγάλη ομάδα και για αυτό αποδέχτηκα την πρόταση”.

“Δεν ήξερα τον ΟΦΗ, είδα στο youtube και κατάλαβα πολλά”

Ο Τζο Αντουκόρ τονίζει, μιλώντας στο Gentikoule ότι πριν την μεταγραφή του στον ΟΦΗ δεν γνώριζε τίποτα για την ομάδα και προσθέτει λέγοντας ότι: “Δεν γνώριζα τίποτα μέχρι να μου γίνει πρόταση. Ο μάνατζερ μου, μου είπε να δω στο YouTube για τον ΟΦΗ και θα καταλάβω ακριβώς ποια είναι η ομάδα. Το είδα και ήταν απίστευτο”.

“Κόντρα σε Ηρακλή, ΠΑΟ δείξαμε ποια είναι η θέση του ΟΦΗ”

Με τον Αντουκόρ στην 11αδα του, ο ΟΦΗ κέρδισε Παναθηναϊκό, Ηρακλή παίρνοντας την πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας και ο “Τζο” στάθηκε στην ουσία των νικών της ομάδας τονίζοντας ότι “δεν το νομίζω γιατί έχουμε κίνητρο για κάθε, ξεχωριστά, παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Τα παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλη ήταν σπουδαία παιχνίδια επειδή ήταν και μέσα στην έδρα μας. Ήταν καλό που τα κερδίσαμε γιατί αποδείξαμε το ποια είναι η θέση που ανήκει ο ΟΦΗ”.

Μετά από τρεις μήνες παρουσίας στον ΟΦΗ δεν ήταν δυνατόν να μην σταθεί στην ατμόσφαιρα του “Γεντί Κουλέ”: “Ενθουσιάζομαι κάθε φορά που ακούω τα συνθήματα, η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι τόσο παθιασμένος για την ομάδα και αυτό μας δίνει κουράγιο και θετικό πνεύμα” ενώ είχε να πει μόνο καλά λόγια για την πόλη του Ηρακλείου: “Είναι μια εκπληκτική πόλη με υπέροχο καιρό, τρομερό φαγητό και καλούς ανθρώπους. Ο ΟΦΗ ειναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να πω ότι εντυπωσιάστηκα όταν είδα το προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία, πολύ οικογενειακό κλίμα και πολλά προοπτικές για το μέλλον”.

Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Stoiximan.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook