Άντιο στην χρονιά με τον “καυτό” Όγκμποε!

Με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Μάριο Όγκμποε και τον Μιλοσάβλιεβ να δημιουργεί ακόμα ένα γκολ, ο ΟΦΗ έκανε τον καλύτερο αποχαιρετισμό στο 2016 κερδίζοντας 1-0 τον Παναιγιάλειο.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε επιθετικά και με το γνωστό 4-2-3-1 ενώ ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε φανέλα βασικού στον Μιλοσάβλιεβ μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στην Καλλιθέα. Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είδαν μια ομάδα που δεν έδειξε διάθεση να κλειστεί πίσω παίζοντας ανοικτά ωστόσο αυτό το στοιχείο δεν αποτέλεσε πλεονέκτημα αφού ο ΟΦΗ ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας αλλά οι φάσεις έβγαιναν μέσα από ατομικές προσπάθειες.

Έστω και έτσι, ο ΟΦΗ είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον αειθαλή Κιάσσο που είδε τον Στρέζο να του στερεί το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν στην περιοχή τους, έστω και αν δεν το είχαν στόχο με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να βγάλει φάση μέσα από οργανωμένη επίθεση.

Το ίδιο συνέβη και στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου και κάπου εκεί… γύρισε ο διακόπτης. Εφαλτήριο για τον ΟΦΗ αποτέλεσε το γκολ του Όγκμποε μετά από μια καταπληκτική ασίστ του Μιλοσάβλιεβ. Ο ΟΦΗ ήταν σαρωτικός για ένα 20λεπτο με μεγάλες χαμένες ευκαιρίες (σουτ Όγκμποε, δοκάρι στην κεφαλιά του Κομεσίδη) δίχως να καταφέρει να σκοράρει, εμφανίζοντας την γνωστή αδυναμία στην τελική προσπάθεια και το 1-0 να είναι το τελικό σκορ.

Mπείτε στο LIVE CENTER

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook