Τρίποντο – χρυσάφι για τον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ έπαιζε με την φωτιά για 80 λεπτά αλλά οι αλλαγές του Νιόπλια έφεραν την ισορροπία και με γκολ των Μιλοσάβλιεβ, Μάνου πήρε τη νίκη στο “Ελ Πάσο” με 2-1 επί της Καλλιθέας.

Ήταν ένα από τα παιχνίδια που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό. Και παρότι ο ΟΦΗ δεν ήταν καλός, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να πάρει τη νίκη που του δίνει εντελώς διαφορετική ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ του πρώτου ημιχρόνου ήταν καλός για ένα 20λεπτο όταν και επέβαλε τον ρυθμό του όμως του έλειπε η καλή τελική πάσα. Η Καλλιθέα δεν απείλησε καθόλου την εστία του Δαύκου πέρα από ένα σουτ του Μπελή και ενώ στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε να δούμε έναν καλύτερο ΟΦΗ, οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια έμειναν στα αποδυτήρια.

Ο ΟΦΗ δεν είχε συνοχή με πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή και τελικά ενώ φαινόταν ότι πολύ δύσκολα θα έπαιρνε το τρίποντο, ήρθαν οι χρυσές αλλαγές του Νίκου Νιόπλια για να αλλάξουν την ροή του αγώνα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ πέρασε στο παιχνίδι τους Μιλοσάβλιεβ, Μάνο και εκείνοι στο τελευταίο δεκάλεπτο τα έκαναν όλα δίνοντας στον ΟΦΗ ένα χρυσό τρίποντο. Πρώτα στο 81′ ο Μάνος έδωσε την ασίστ για τον Μιλοσάβλιεβ και στην συνέχεια οι ρόλοι άλλαξαν με τον πρώτο να γίνεται εκτελεστής με ωραία κεφαλιά και τον δεύτερο δημιουργό που έβγαλε πολύ καλή σέντρα και συστημένη για το κεφάλι του φορ του ΟΦΗ.

Mπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook