Από το αεροδρόμιο στο «Βαρδινογιάννειο» ο Μητρόπουλος

Ο 26χρονος μέσος, ο οποίος θα έχει το δικαίωμα να ενισχύσει τον ΟΦΗ από την 1 Ιανουαρίου 2017, αμέσως μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, μεταφέρθηκε από τους ανθρώπους του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Μητρόπουλος, δεν είχε επισκεφθεί ξανά το αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ και εντυπωσιάστηκε από τις εγκαταστάσεις του κρητικού συλλόγου.

Μάλιστα παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της ομάδας, που ήταν σε εξέλιξη. Αμέσως μετά είχε την ευκαιρία να τα πει με το Νίκο Νιόπλια και το Σταύρο Λαμπράκη, οι οποίοι τον καλωσόρισαν στην οικογένεια του ΟΦΗ. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να τα πεί με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Παύλος Μητρόπουλος θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ την Τρίτη (6/12) και θα ακολουθήσει το ειδικό πρόγραμμα που θα του δώσει το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, για τον Ιανουάριο, ήρθε στο Ηράκλειο για μόνιμη εγκατάσταση και είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και τα γραφεία της ομάδας στο Γεντί Κουλέ, ενώ ξεκίνησε τις διαδικασίες για να βρεί το σπίτι που θα παραμείνει στο Ηράκλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook