Με Βουό στα Τρίκαλα ο ΟΦΗ – νοκ άουτ ο Μίκιτς!

Ο Ιβοριανός επιθετικός έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Δευτέρας ενώ αντιθέτως ο Σέρβος έκανε ατομικό πρόγραμμα και πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Τετάρτης.

Ενα σημαντικό μέρος του προπονητικού προγράμματος ακολούθησε και ο Ηλίας Κώτσιος, ωστόσο οριστική απόφαση για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, θα ληφθεί στην προπόνηση της Τρίτης (6/12), με την οποία θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ο ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Τετάρτης στα Τρίκαλα  (7/12, 3μμ) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στην Footballl league.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (5/12) οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και παρά τη δυνατή βροχή, εκτέλεσαν το προπονητικό πρόγραμμα, με μεγάλη όρεξη.

Μοναδικό πρόβλημα για το Νίκο Νιόπλια, για το παιχνίδι στα Τρίκαλα, είναι αυτό του Νίκολα Μίκιτς, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, για τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν την Τρίτη (6/12) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά θα γευματίσουν στο Galaxy.

Το μεσημέρι θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Αθήνα και απο εκεί οδικώς για τα Τρίκαλα.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι της Τετάρτης (7/12) θα επιστρέψει στην Αθήνα με το πούλμαν και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.

Την Πέμπτη (8/12) το πρωί θα «πετάξει» για  Ηράκλειο και με προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, για το παιχνίδι με τον ΑΟΧανιά (Κυριακή 11/12), για την 5η αγωνιστική της Football league.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook